Black Friday senge tilbud

Find det perfekte tilbud, på den perfekte seng her! Her har du nemlig den ultimative guide til årets absolut bedste Black Friday tilbud på senge 2024 ! Find dig en dobbelt seng til det halve af prisen - der er både kontinentalsenge og elevationssenge, i stort set alle størrelser.

Gode Black Friday tilbud på senge

Dunlopillo Pure boxelevationssen...

Tilbud
Original price was: 55.648,00 kr..Current price is: 27.824,00 kr..

Dunlopillo Pure Elevationseng 18...

Tilbud
Original price was: 51.074,00 kr..Current price is: 25.537,00 kr..

Dunlopillo Pure Elevationsseng 1...

Tilbud
Original price was: 46.399,00 kr..Current price is: 23.199,50 kr..

Jensen Prestige Aktiv I Elevatio...

Tilbud
Original price was: 47.738,00 kr..Current price is: 28.642,77 kr..

Jensen Prestige Aktiv I Elevatio...

Tilbud
Original price was: 34.241,00 kr..Current price is: 20.544,58 kr..

Jensen Prestige Dream Elevations...

Tilbud
Original price was: 27.391,00 kr..Current price is: 16.434,58 kr..

Karma Classic Elevationseng 120x...

Tilbud
Original price was: 18.897,00 kr..Current price is: 9.448,50 kr..

Karma Classic Elevationseng 140x...

Tilbud
Original price was: 20.197,00 kr..Current price is: 10.098,50 kr..

Karma Classic Elevationseng 160x...

Tilbud
Original price was: 27.794,00 kr..Current price is: 13.897,00 kr..

Karma Classic Elevationseng 180x...

Tilbud
Original price was: 32.593,00 kr..Current price is: 16.296,50 kr..

Karma Classic Elevationseng 80x2...

Tilbud
Original price was: 13.897,00 kr..Current price is: 6.948,50 kr..

Karma Classic Elevationseng 90x2...

Tilbud
Original price was: 13.897,00 kr..Current price is: 6.948,50 kr..

Karma Classic Elevationseng 90x2...

Tilbud
Original price was: 15.397,00 kr..Current price is: 7.698,50 kr..

KARMA Classic Kontinental m. 5-z...

Tilbud
Original price was: 14.098,00 kr..Current price is: 7.049,00 kr..

KARMA Classic Kontinental m. 5-z...

Tilbud
Original price was: 18.298,00 kr..Current price is: 9.149,00 kr..

Årets bedste Black Friday senge tilbud  2024

Mangler du en ny og god seng? Og vil du gerne se, om ikke du kan finde en ekstra god seng til en ekstra god pris? Det er der gode muligheder for med Black Friday senge tilbud. Vi håber, at du finder et fantastisk tilbud, der giver dig mulighed for at sove rigtig godt om natten.

Er du klar på at finde en god seng? Så lad os dykke ned i de mange Black Friday tilbud.

 

Få det fulde overblik over Black Friday senge tilbud

Kan din seng ikke mere? Eller er det på tide at få den opgraderet, så du måske kan sove lidt bedre om natten? Der er mange årsager til at anskaffe sig en ny seng. Den bedste må være at komme til at sove som en drøm.

Men hvorfor give for meget for den? Det behøver du heller ikke, da vi her på siden har samlet samtlige Black Friday senge tilbud. Det giver dig mulighed for at få det fulde overblik.

Du vil bl.a. kunne være heldig at finde:

  • Hästens seng Black Friday tilbud
  • Elevationssenge Black Friday tilbud
  • Black Friday tilbud på seng 140×200
  • Black Friday tilbud på seng 180×200
     

Hvad du alt kan finde af senge på tilbud, finder du ud af ved at klikke og scrolle omkring på vores hjemmeside. Forhåbentligt leder det dig godt og trygt til drømmeverden.

 

Vælg en god seng med et Black Friday senge tilbud

Når du kigger dig om efter en ny seng på tilbud, er det vigtigt at huske på, at prisen ikke skal være det afgørende. For selvom det naturligvis er skønt at kunne købe en seng til en billig pris, er komforten meget vigtigere.

En urolig eller dårlig søvn giver dig et svært udgangspunkt for dagligdagen. For det er svært at fungere optimalt eller få fuld livskvalitet, hvis ikke man sover nok. En god søvn er med til at give dig overskud, mental velvære og at have mod til de udfordringer, du møder på din vej i livet.

Lad derfor endeligt også de mange gode senge tilbud være en oplagt mulighed for at få valgt en seng, der gør noget godt for dig, din krop og din søvn. Finder du en meget billig seng, anbefaler vi derfor, at du også kigger nærmere på en god topmadras eller en god pude, så du får det bedste mulige udgangspunkt, når du skal lægge dig til at sove.

 

Black Friday senge tilbud – hvad koster en seng?

Vi fristes til at sige, at den koster lige netop det, du har råd til at give for den. For når du søger efter Black Friday tilbud på senge, bliver du præsenteret for mange forskellige muligheder og dermed også forskellige priser.

Prisen for en ny seng er afhængig af størrelsen, kvaliteten, og om du ønsker en ekstra madras med. Det kommer også an på, hvilken type af seng du ønsker. For en elevationsseng er i mange tilfælde dyrere end en kontinentalseng. Dertil er det også muligt at få en boxmadras med ben, som du supplerer med en topmadras.

Klik dig gerne ind på de forskellige Black Friday senge tilbud og se, om ikke der er en seng, der matcher dit budget og det prisniveau, du har bestemt dig for. Det gør din søgen efter en god og behagelig seng til en god pris meget nemmere.

Som du kan se på siden her, er der mange senge på tilbud. Så vi er sikre på, at der nok skal dukke en op på Black Friday. Gør der ikke det, er der også et væld af Black Week senge tilbud, som du kan benytte dig af.

 

Hvad skal man være opmærksom på med Black Friday senge tilbud?

Det er meget nemt at lade sig friste af et gult mærkat med en pris, der umiddelbart ser ud til at være rigtig god og skarp. Men inden du svinger dit Dankort ved et senge udsalg, er det vigtigt, at du først undersøger, om tilbuddet nu rent faktisk også er godt.

For nogle butikker kan desværre godt finde på at skrue priserne ekstra op i månederne op til Black Friday for så at sætte dem ned til en pris, der egentligt rammer lejet for ”normalprisen”. Du skal helst ikke snyde dig selv. Så hold gerne lidt øje eller sammenlign prisen på den specifikke type af seng andre steder, så du er sikker på, at du sparer nogle penge.

Finder du nogle gode Black Friday tilbud på senge, bør du også være opmærksom på, hvad der følger med i prisen. Er der sengeben med? Skal du købe en madras ved siden af? Eller er der noget helt tredje, der ikke følger med? Det er ikke altid, at alt hvad du ser på billedet, rent faktisk er, hvad der følger med i prisen. Vær opmærksom på dette, så du ikke bliver negativt overrasket.

 

Husk også en god dyne og pude til senge udsalg

Èn ting er, at sengen er ret vigtig for at få en god nats søvn. Noget helt andet er, at det er vigtigt med en god dyne og en pude, der giver en god støtte til din nakke. For selvom du måske finder en god seng blandt de mange Black Friday tilbud på senge, kommer du ikke til at sove helt igennem, hvis ikke du prioriterer at have en god pude.

Har du prøvet at vågne op med hold i nakken? Føler du generelt, at du er meget stiv i nakken, når du vågner? Eller vågner du, fordi du ikke ligger godt? Har du en god pude med masser af støtte – og som ikke bliver dårligere over tid – kan du være sikker på at få en dejlig søvn hver nat. Det er af stor betydning, om du vågner med en god følelse i kroppen, eller om du skal starte med at løsne op i skuldre og nakke.

Vi er sikre på, at der er foruden gode tilbud på senge til Black Friday, også er nogle gode priser på alt det, der ellers hører sig til en god søvn!

 

Hvad er en god seng?

Der er ret meget at tage højde for, når man køber en ny seng. For det er en investering i din søvn og dermed også i din livskvalitet. Den gode seng er en seng, der giver dig den komfort og støtte, som kroppen har brug for.

Vi giver dig et lille indblik i, hvad du får ved de forskellige sengetyper.

 

Boksmadras

Dette er en meget budgetvenlig seng. Du behøver kun nogle ben og en topmadras for at have en seng, der er funktionsdygtig. Det gode er, at fjedrene følger kroppen, at boksmadrassen har en simpel opbygning, og at du med en god topmadras kan komme til at ligge ret godt.

 

Kontinentalseng

Vil du gerne have lidt mere luksus og komfort, bør du kigge lidt nærmere på kontinentalsenge Black Friday tilbud. For det er en seng, der er opbygget af flere lag. Den giver derfor i højere grad komfort om natten. Lagene kan du selv vælge mellem, så sengen bliver skræddersyet til din krop.

 

Elevationsseng  

Med denne type af seng tager man et ekstra skridt i retningen af luksus. For her kan du hæve og sænke sengen i både hoved- og fodenden. Det er dejligt for dig, der godt kan lide at læse i sengen, ligge højt med hovedet eller træner meget, så der er behov for at kunne hæve niveauet. Dette er også den dyreste af sengetyperne.

At købe en ny seng er i virkeligheden lidt af en videnskab. For der skal tænkes på typer af fjedre, fasthed og meget andet. Det vigtigste er, at du sørger for at vælge en seng, som giver dig et godt udgangspunkt for en god søvn. For så har du også et godt udgangspunkt for en god dagligdag.

 

Sov som en drøm med en seng købt på et godt tilbud

Det er de færreste, der jubler over at skulle bruge penge på en ny seng. For selvom den er nødvendig for at kunne fungere optimalt i hverdagen, er det bare ikke det, man først tænker på, når lønnen tikker ind på kontoen.

Derfor er der heller ikke nogen tvivl om fra vores side, at du med garanti kommer til at sove en tand bedre, når du ender med at vælge en seng købt på et godt og attraktivt Black Friday senge tilbud. For så kan du lægge dig til at sove med ekstra god samvittighed.

Men det går stærkt med de gode tilbud. Du skal derfor gerne holde et skarpt øje med de Black Friday senge tilbud, der lander her på siden i dagene op til, på dagen og i dagene efter. For der er som regel kun et begrænset udbud af senge til ekstra gode priser. Så falder du over en pris, som du helt sikkert ikke vil kunne finde igen, er det bare med at slå til.

 

Få en ny seng til hele familien med Black Friday tilbud på senge

90×200, 120×200, 140×200… Der er mange typer af senge at få på årets største udsalgsdag. Så om du er på jagt efter en ny og lækker seng til dig selv, eller der mangler til hele familien, bør du kunne finde det gennem de tilbud, vi har fundet frem til dig.

Der skal en ny seng til af og til. Nogle gange på grund af flytning, andre gange på grund af familieudvidelse og ofte fordi, at sengen har udtjent sin værnepligt. Det kan også være, du bare er træt af den gamle madras og bare gerne vil have en ny og mere komfortabel seng.

Uanset årsagen til din søgen efter en god nattesøvn, opdaterer vi løbende med senge på tilbud, så du ikke går forgæves. Husk også gerne på, at Black Friday ikke længere kun er en enkelt dag, men efterhånden er spredt over en hel uge – så finder du ikke noget på Black Friday, er du måske heldig at kunne finde en herinde på Cyber Monday!

Kig dig omkring og forkæl dig selv. Du og din krop bliver glad for det.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Black Friday tilbud på senge

Du har har den ultimative guide til årets bedste Black Friday tilbud på senge. Du finder dermed de bedste tilbud på senge her. På nogle senge kan du spare op til 50% (og nogle gange mere). Det gælder både kontinentalsenge og elevationssenge. Tjek de mange gode tilbud ud, og se om ikke du kan finde dig den helt perfekte senge, til den perfekte pris.

Senge er et af de produkter der bliver solgt rigtig mange af på Black Friday. Det er netop fordi at der er så gode tilbud på dem. Nogle forhandlere har senge med mere end 50% rabat på både selve Black Friday, men også Black Week (ugen op til). Her i guiden har vi samlet årets absolut bedste Black Friday senge tilbud, så tjek den gerne ud ugen op til, og naturligvis også på selve dagen.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne