Årets bedste Cyber Monday tilbud 2024

Cyber Monday tilbud var oprindeligt, hvad Black Friday var for IRL butikkerne. Men med tiden er alverdens webshops sprunget med på Black Friday – men fejrer også stadig Cyber Monday. Oftest med særlige tilbud. Se årets bedste Cyber Monday tilbud i oversigten nedenfor – og læs guiden til, hvordan du finder det bedste og sikreste tilbud på Cyber Monday.

Gode Cyber Monday deals

Sony PlayStation 5 (PS5)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Musclepain Pro Massagepistol

Tilbud
Original price was: 1.800,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

Apple iPhone 15 128GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Apple AirPods Pro (2nd generation)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Garmin Vivoactive 4s

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Microsoft Xbox Series X

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Sony PS5 DualSense Trådløs Contr...

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Oral-B iO Series 9

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Dell Alienware OLED gaming monitor

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

BlackFri’s store guide til Cyber Monday tilbud

Dengang Black Friday kom til landet, var det forbeholdt de fysiske butikker. Og da webshops blev almindelige hen mod midten af 00’erne, indførte de deres helt egen tilbudsdag, nemlig den såkaldte Cyber Monday.

Men i dag kører både webshops og IRL butikker med Black Friday, Black Weekend, Black Week og Black November – eller hvad det nu kaldes. Men Cyber Monday er der stadig – og gælder stadig kun for webshops.

Så fik du ikke det produkt, du jagtede på Black Friday, er det værd at forsøge at finde et godt Cyber Monday tilbud på det om mandagen.

 

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er en relativt ny tradition, der startede i USA. Begrebet blev opfundet af Ellen Davis og Scott Silverman fra National Retail Federation og Shop.org i 2005.

Det refererer til den mandag efter Thanksgiving, hvor detailhandlere begyndte at opleve en markant stigning i online salg. Og derfor opfandt Cyber Monday. Idéen var at opmuntre folk, som ikke havde fået nok af Black Friday-tilbud, til at fortsætte deres indkøb online.

Cyber Monday blev hurtigt populær, da det gav folk mulighed for at shoppe bekvemt hjemmefra og drage fordel af betydelige rabatter på elektroniske varer og andre produkter.

Også i dag har onlinebutikker ofte særlige Cyber Monday-tilbud, som adskiller sig fra Black Friday-tilbuddene. For mens Black Friday-tilbud ofte gælder både i fysiske butikker og online, er Cyber Monday specifikt rettet mod online shopping.

Mange butikker planlægger særlige kampagner og rabatter kun til denne dag for at tiltrække kunder, der måske ikke har handlet i løbet af Black Friday-weekenden – eller måneden. Andre webshops bruger også Cyber Monday som en måde at rydde ud i restlageret eller introducere nye produkter med rabat. Det betyder, at du som forbruger kan finde unikke tilbud på Cyber Monday, der ikke nødvendigvis var tilgængelige på Black Friday.

 

Cyber Monday i Danmark

I Danmark er Cyber Monday også blevet en etableret tradition, dog i en lidt mindre skala end i USA. Danske detailhandlere har i stigende grad taget Cyber Monday til sig som en måde at forlænge tilbudssæsonen på, og mange online butikker tilbyder specielle rabatter og tilbud på denne dag.

Det danske marked har generelt set en vækst i online shopping hen over de seneste 10-15 år, og Cyber Monday er derfor blevet en vigtig dag for både forbrugere og detailhandlere. Det er en naturlig forlængelse af Black Friday på nettet – og en ekstra mulighed for at finde ekstra gode tilbud online på de produkter, du ikke fangede et godt tilbud på, da det var Black Friday.

 

Hvornår er det Cyber Monday?

Cyber Monday falder – som allerede nævnt – altid på mandagen efter Thanksgiving i USA, hvilket betyder, at det er fire dage efter Black Friday. Thanksgiving er den fjerde torsdag i november, så Cyber Monday vil være den første mandag efter denne dato. Hvilket også gælder herhjemme.

Det betyder, at Cyber Monday i nogle tilfælde slet ikke falder i den eller så ”tilbudshærgede” november måned. I 2024 falder Cyber Monday for eksempel den 2. december.

 

Cyber Monday er også en fest for internettets svindlere

Men ligesom med Black Friday er svindlerne også ude med falske webshops, som skal lokke dig til med ekstraordinære tilbud. Men i virkeligheden er webshoppens formål at franarre dig dine kortoplysninger. Eller få dig til at hoppe i en såkaldt abonnementsfælde.

Derfor skal du være ekstra på vagt, når du handler på denne særlige tilbudsdag på nettet.

 

Sådan finder du årets bedste Cyber Monday tilbud fra troværdige, danske webshops

Vil du gerne være sikker på, at du ikke bliver snydt af en fupwebshop, bør du så vidt muligt kun handle i danske webshops, du allerede kender. Eller som er kendte i branchen.

I oversigten ovenfor har vi samlet årets bedste Cyber Monday tilbud fra udvalgte, danske webshops, som har en høj score på TrustPilot. Og masser af gode kundeanmeldelser. Så handler du hos en af disse webshops, er du sikker på både at få god kundeservice, hurtig levering og problemfri returnering og ombytning.

Her finder du tilbud på de mest populære produktkategorier som f.eks. mobiltelefoner, forbrugselektronik med videre – og kan nemt klikke dig frem til de bedste Cyber Monday tilbud på netop det, du jagter et godt tilbud på.

Så vil du have den bedste pris og den bedste og mest trygge handelsoplevelse, er det bare at rulle tilbage til oversigten, og starte din tilbudsjagt.

 

Sådan klæder du dig godt på til Cyber Monday

Men hvad nu, hvis du ikke kan finde lige præcis det produkt, som du jagter et godt tilbud? Hvordan sikrer du dig så, at du finder en pålidelig webshop at købe det hos? Og hvordan finder du det allerbedste tilbud – og giver dig selv de bedste muligheder for at få det.

For ligesom på Black Friday er det de bedste tilbud, er ryger først. Derfor er det vigtigt, at du laver en grundig research af markedet og de webshops, som forhandler det produkt, du leder efter Cyber Monday tilbud på. Så du har en opdateret og prioriteret liste at gå frem efter, når Cyber Monday åbner.

Det kræver, at du kommer i gang med din research i god tid før Cyber Monday. Og har en gennemtænkt plan, du kan følge. Planen skal nemlig sikre dig, at du kommer hele vejen rundt om hvert enkelt produkt, du planlægger at købe som et Cyber Monday tilbud.  Og forhindrer, at du prøver at købe det i en fupwebshop.

Hvordan sådan en plan kunne se ud, får du et bud på her:

 1. Skriv en liste over det, du vil købe: Start med at finde ud af, hvad det helt præcist er for produkter, du vil jagte Cyber Monday tilbud på. Helt præcis hvilken model er det, du vil købe – og hvilke alternativer du kan leve med, hvis du ikke kan få fat i din førsteprioritet?
 2. Tjek priser og find prisniveauet: Undersøg nu hvilke webshops, der forhandler de produkter, du vil have fat i. Det vil sandsynligvis være dem, som kommer med Cyber Monday tilbud på produktet. Og find ud af, hvad det generelle prisniveau for produktet er normalt – og hvad den billigste normalpris er. Det gør du nemmest ved at bruge en prissammenligningstjeneste som Kelkoo, Pricerunner eller lignende.
 3. Hvor meget må varen koste: Baseret på det niveau eller prisinterval produktet normalt ligger indenfor, bør du nu bestemme dig for et budget for hver enkelt vare. Hvor meget er du villig til at ofre for at købe produktet? Træf et valg, og hold fast i det på selve dagen. Og se, hvor meget billigere du kan finde produktet på Cyber Monday.
 4. Undersøg webshoppen: Er der nogle af de webshops, som sælger det produkt, du er på jagt efter, du ikke kender – eller har handlet i før? Så bør du tjekke op på, hvor pålidelig webshoppen virker til at være. Det får du en ret effektiv metode til at finde ud af lidt senere i guiden.
 5. Tilmeld dig webshoppens nyhedsbrev: Næste skridt er at tilmelde dig nyhedsbrevet hos de webshops, som forhandler produktet – og som du har tillid til. Det er oftest i webshoppens nyhedsbrev, du kan få de første nys om, hvad webshoppen har af tilbud på Cyber Monday. Følg eventuelt også de enkelte webshops på de sociale medier. Her kommer der også tit forskræp på, hvad de har i posen på Cyber Monday.
 6. Opret dig som bruger på forhånd: De webshops, som du har størst tillid til, opretter du en konto på. Så skal du ikke bruge tid på at indtaste navn, adresse og så videre på Cyber Monday. Det sparer dig tid på dagen, så du nemmere kan få fat i alle de gode tilbud, som du har besluttet dig for at få fingrene i.
 7. Vurdér de enkelte Cyber Monday tilbud: Derefter holder du øje med, hvad der dukker op af Cyber Monday tilbud på de forskellige produkter, som du er på udkig efter. Hver gang du finder et tilbud, holder du det op mod det prisniveau, den billigste pris og det budget, som du har fundet frem til. Og gemmer så linket til tilbuddet på din liste med produkter, hvis det virker interessant.
 8. Rangorden de enkelte tilbud: I takt med at der kommer flere og flere tilbud på de forskellige varer, prioriterer du tilbuddene på hver enkelt produkt efter, hvilket der er billigst, og hvor tryg du er ved at handle på den pågældende webshop. På den måde får du en prioriteret liste, du kan gå frem efter, når det bliver Cyber Monday.
 9. Få styr på, hvornår Cyber Monday starter: Vil du have de bedste muligheder for at få fat i det tilbud, du helst vil have? Så skal du have styr på, helt præcist hvornår Cyber Monday begynder på den enkelte webshop. Nogle steder er det til midnat. Andre steder er det f.eks. kl. 8 om morgenen. For det er surt at komme for sent til tilbudsfesten.
 10. Hold dig til planen: Når først startskuddet til Cyber Monday er gået, er det vigtigt, at du holder dig til din plan – og ikke lader dig lede på afveje af ekstra gode knaldtilbud, der dukker op i sidste øjeblik. Og skulle du alligevel blive fristet, så tjek webshoppens troværdighed grundigt, før du handler.
   

Fremgangsmåden her er kun til inspiration. Så tag det fra planen, du kan bruge, og sammensæt og tilpas så din egen plan, så den passer til den type produkter og det marked, du handler i.

Det vigtigste er, at du er konsekvent, og følger den samme fremgangsmåde, for alle de produkter du jagter. Og for alle de webshops, du overvejer.

 

Så nemt spotter du en fupwebshop

Når du skal tjekke, hvor troværdig en webshop er, kan du gøre det på et hav af måder.

De fleste vil nok starte med at se på webshoppen, og vurdere den på, hvordan den ser ud, og hvad der står på siderne.

Men i dag kan svindlerne – også selv om de bor på den anden side af jordkloden – bruge værktøjer som f.eks. ChatGPT til at få tekster på et nogenlunde dansk. Og de ved også godt, at designet ikke skal afvige for meget fra andre europæiske webshop. Så dem, der virkelig har sat svindlen i system, kan nemt få webshoppen til både at lyde og se troværdig ud.

Det næste tjekpunkt som mange bruger, er at se på, hvilken score og hvilke anmeldelser webshoppen har på TrustPilot og lignende tjenester på nettet. Det er også en god ide, hvis du husker at holde scoren op imod antallet af bedømmelser. Og anmeldelserne ikke kun er rosenrøde. 

For det er ikke ualmindeligt, at de virkelig udspekulerede svindlere sørger for at få tilmeldt og anmeldt deres fupwebshop på de tjenester, folk anvender til at tjekke webshops ud på. Men de bruger ikke uanede mængder af tid på det. Så derfor har fupwebshops oftest få, men gode anmeldelser med høje vurderinger.

 

De 3 nemme tjek som afslører svindlerne

Den nemmeste og mest skudsikre måde at tjekke pålideligheden af en webshop, er ved at foretage disse 3 tjek:

 1. Slå webshoppen op i CVR-Registeret: Find ud af, hvem der ejer webshoppen. Og hvad dens CVR-nummer er. Det skal fremgå af webshoppens footer eller Kontakt os-side. Og gå så ind på https://datacvr.virk.dk/ og slå CVR-nummeret op. Så kan du se, om CVR-nummeret er ægte, hvem der står bag, og hvor længe firmaet har eksisteret. Samt se de seneste regnskaber for ApS’er og A/S’er.
 2. Tjek webshoppens e-mærke: Har webshoppen et e-mærke, kan du slå det tilhørende certifikat op på e-mærkets hjemmeside. Så ved du, hvem der står bag, og om e-mærket i det hele taget er ægte.
 3. Ring til kundeservice: En troværdig og ærlig webshop har altid et telefonnummer til deres kundeservice. Og har den ikke det, er det et faresignal, du ikke bør sidde overhøring. Er der et telefonnummer, så ring til det, for at sikre dig at nummeret er ægte. Er det det, kan du sikre dig, at telefonen bliver taget i åbningstiden. Samt høre, hvad de siger, når de tager den.
   

Det tager dig maksimalt 2-3 minutter at foretage de her 3 tjek. Men det kan spare dig for mange ærgrelser og meget besvær. Så det er dumt at lade vær’.

 

Husk også at holde øje med webadressen

Det sidste trick til at spotte en fupwebshop, handler om at holde øje med, om alle transaktioner med webshoppen foregår på en sikker, krypteret forbindelse.

Det kan du se i adresselinjen. Så længe der står ”https://” foran webadressen, foregår kommunikationen på en sikker forbindelse. Så kan andre ikke opsnappe dine kortoplysninger og andre private informationer. Samtidig kan du også slå certifikatet op ved at klikke på Se websiteoplysninger-knappen foran webadressen.

Så husk at holde øje med webadressen. Både når du surfer på webshoppen. Og især når du skal til at betale.

 

Er du klar til at jagte Cyber Monday tilbud?

Sådan. Nu har du de bedste forudsætninger for at finde og få fingrene i de Cyber Monday tilbud, du jagter.

Vil du være sikker på, at du får den absolut bedste og tryggeste oplevelse med at købe ind på Cyber Monday, ruller du tilbage, og finder det produkt, du jager i oversigten øverst på siden. Så ved du, at du handler hos en dansk webshop, du kan stole på – og at du køber ind på danske betingelser.

Rigtig god tilbudsjagt.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne