Årets bedste Black Week tilbud 2024

Black Week udvider Black Friday med hele den uge, den ”sorte fredag” falder i – altså hele den 4 uge i november. Se årets bedste Black Week tilbud nedenfor. Og læs guiden til, hvordan du forbereder dig bedst muligt til Black Week – og undgår at vælge en af de mange fupwebshops, som dukker op hvert år op til novembers store shopping-fest.

Gode Black Week deals

Sony PlayStation 5 (PS5)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Musclepain Pro Massagepistol

Tilbud
Original price was: 1.800,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

Apple iPhone 15 128GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Apple AirPods Pro (2nd generation)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Garmin Vivoactive 4s

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Microsoft Xbox Series X

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Sony PS5 DualSense Trådløs Contr...

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Oral-B iO Series 9

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Dell Alienware OLED gaming monitor

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

BlackFri’s guide til at finde de bedste Black Week tilbud

Black Week tilbud forlænger den tilbudsfest til en hel uge, som Black Friday tidligere var kendt for. Og Black Week – og endda også Black November – bliver mere og mere udbredt. Både for at lette presset for medarbejderne i butikkerne og i webshoppens lager- og forsendelsesafdelinger. Og for at give dig bedre chancer for at få del i de mange gode tilbud, som Black Friday normalt har været kendt for.

Men selv om du nu har længere til at handle Black Week tilbud i, betaler det sig stadig at være godt forberedt – og klar, når Black Week åbner. For der er selvfølgelig stadig rift om årets bedste Black Week tilbud. Og derfor er de typisk væk længe før Black Week er slut. Hvilket typisk sker med udgangen af Black Weekend eller Cyber Monday.

 

Hvad er Black Week?

Black Friday har i årevis været en dag med voldsom shopping-fest, hvor butikker og webshops tilbyder enorme rabatter på et væld af varer. Men i takt med at populariteten af Black Friday er steget, er begrebet blevet udvidet til at omfatte hele Black Week – og for nogle endda hele Black November.

 

Hvor stammer tilbudsfesten fra?

Black Friday stammer fra USA, hvor den traditionelt blev holdt dagen efter Thanksgiving, som er en national helligdag den fjerde torsdag i november.

Efter Thanksgiving havde amerikanerne ofte en ”indeklemt fridag”, hvor de typisk gik på shopping, og denne dag blev dermed en slags kick-off for julehandlen. Navnet “Black Friday” opstod sandsynligvis, fordi butikkerne fik sorte tal i regnskabet denne dag pga. den ekstra omsætning.

 

Fra en dag til en uge

I de seneste år har Black Friday udviklet sig til en hel uge, hvor butikker tilbyder attraktive rabatter og tilbudskampagner i ugen op til Black Friday. Denne udvidelse er sket for at fange et større publikum og give kunderne mere tid til at shoppe.

Andre butikker og webshops vælger at køre med Black Weekend tilbud. Altså forlænger de Black Friday tilbuddene, så de gælder weekenden over – og typisk også på Cyber Monday.

Flere webshops og IRL butikker har ligefrem valgt at udvide deres kampagner til hele november måned. Det betyder, at forbrugerne kan drage fordel af gode tilbud i en hel måned, og butikkerne kan øge deres salg i en længere periode.

Selve målet med forlængelsen er først og fremmest for at øge salget og dermed øge fortjenesten. For mange både butikker og webshops er stærkt afhængige af julehandlen og den indledende tilbudsfest, som skyder den i gang i dag.

Desuden giver det dig som forbruger mere tid til at planlægge din shopping og fange de bedste tilbud. Men som allerede nævnt er de bedste tilbud oftest væk på den første dag. Så det betaler sig stadig at forberede dig og være ude i god tid, hvis du vil jagte Black Week tilbud.

 

Black Week er kommet for at blive

Den stigende popularitet af Black Friday, Black Week og Black November viser, at forbrugerne elsker gode tilbud. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle tilbud er lige gode, og at det er en god idé at sammenligne priser og tilbud, inden du køber.

 

Bagsiden ved Black Week

Den store popularitet ved Black Week og de andre november-kampagner har dog en bagside. For netop fordi internettets svindlere ved, at folk oftest handler i en eller anden form for tilbudsblodrus, dukker der flere og flere falske webshops op.

De kendes typisk på, at de lokker med helt urealistisk lave priser. Men selv om du bestiller og betaler med dit betalingskort, får du ingen varer. I stedet giver du svindlerne dine kortoplysninger, som de senere kan bruge til at trække penge fra din konto.

Eller også får du rent faktisk varen – eller en billig kopi. Og har så undervejs fået sagt ja tak til et eller andet abonnement, som svindlerne begynder at trække penge for på din konto hver måned.

Derfor skal du være ekstra vågen, når du handler Black Week tilbud – eller på forhånd have undersøgt troværdigheden af den webshop, som du planlægger at handle i. Og tjekke din bankkonto hyppigt i de efterfølgende uger efter Black Week. For svinderne har tid til at vente på, at du sænker paraderne efter Black Week.

 

Hvornår er det Black Week?

Black Week starter typisk mandagen før Black Friday, der altid falder den fjerde fredag i november. Nogle butikker vælger dog at starte deres Black Week allerede weekenden inden. Eller forlænger den til og med Cyber Monday, som er mandagen efter Black Friday. Andre stopper deres Black Week-kampagne allerede efter Black Friday.

Så hvis du jagter et godt Black Week tilbud på en bestemt vare, gør du klogt i at undersøge helt præcist, hvornår Black Week starter og slutter i den eller de butikker og webshops, som du overvejer at handle i.

 

Hvordan finder du årets bedste Black Week tilbud?

Er du på jagt efter årets bedste Black Week tilbud inden for nogle af de mest populære produktkategorier?

Så behøver du ikke gøre meget andet end at rulle tilbage til oversigten øverst på siden her. Her har vi nemlig samlet de bedste Black Week tilbud fra udvalgte danske webshops på alt lige fra airfryere over elektronik produkter og til senge.

Hver enkelt webshop på listen er udvalgt på baggrund af en høj score på TrustPilot, og masser af gode kundeanmeldelser. Så handler du hos en af de webshops, du finder i oversigten øverst på siden, er du sikker på, at du får både hurtig levering, god kundeservice, og ikke bliver snydt af udspekulerede svindlere på nettet.

 

Sådan forbereder du dig bedst muligt på Black Week

Som allerede nævnt er det en god idé at forberede dig grundigt på Black Week. For selv om tilbudsfesten er udvidet til en hel uge, er de bedste Black Week tilbud oftest væk i løbet af de første timer.

Så er du smart, planlægger du både, hvad du helt præcist vil jagte for Black Week tilbud. Og hvilke webshops du vil handle hos. Så kan du være klar, når tilbudsfesten ringes i gang – og være sikker på, at du gør en god og sikker handel.

Derfor er det en god ide, at du har en struktureret fremgangsmåde for, hvordan du griber forarbejdet an. På den måde er du sikker på, at du får undersøgt alting grundigt og til bunds. På den måde misser du ikke vigtige detaljer, som kan have indflydelse på både, hvor meget du sparer, og hvor sikkert du handler.

Et godt bud på en grundig fremgangsmåde kunne se sådan her ud

 1. Beslut dig for, hvad du vil købe:Hvad er du på jagt efter? Lav en liste over de produkter, du ønsker at købe, og sæt et budget. Undersøg hver enkelt produkt, og bestem dig for, helt præcis hvilken model, farve og så videre, du går efter.
 2. Få en ide om prisniveauet: Slå produkterne op på prissammenligningssites som PriceRunner, Kelkoo og Prisjagt.dk. Dels for at finde ud af, hvilke webshops der forhandler produktet, dels for at finde den billigste ”normalpris”, og dels for at udregne prisniveauet på varen.
 3. Vurdér, hvor godt tilbuddet er: Efterfølgende kan du bruge din viden om prisniveauet og den billigste normalpris til at vurdere de Black Week tilbud, du finder på det produkt, du jagter. For nogle tilbud er faktisk ikke billigere, end du kan købe produktet til normalt. Og andre er så lave, at der er en risiko for, at der stikker noget under.
 4. Tjek troværdigheden på de webshops, du ikke kender: Undersøg nu troværdigheden og ægtheden af hver af de webshops, der forhandler produktet. Det får du en separat fremgangsmåde til lidt senere i guiden. For dem som allerede forhandler produktet, må også formodes at være dem, som har Black Week tilbud på det.
 5. Udvælg de webshops, du vil handle Black Week tilbud på: Vælg de 3-5 billigste webshops som virker legitime. Og tilmeld dig deres nyhedsbrev. Det er typisk her, de er først ude med deres Black Week tilbud. Følg eventuelt også de pågældende webshops på de sociale medier.
 6. Undersøg, hvornår deres Black Week tilbud begynder: Find også frem til helt præcist, hvornår deres Black Week begynder. Gerne helt ned på klokkeslæt. Så kan du nemmere planlægge, hvilke webshops du skal besøge først, når Black Week lægger fra kaj. Og lægge en slagplan for din tilbudsjagt.
 7. Hold dig til dit budget:Bliv ikke fristet til at købe mere end du havde planlagt, når først Black Week starter. Og slå ikke til på overraskende billige Black Week tilbud på det produkt, du jagter. I hvert fald ikke før, du har haft tid til at undersøge webshoppens troværdighed.
   

Følger du denne fremgangsmåde, skulle du gerne ende med at have en helt konkret og prioriteret liste med produkter og webshops, som du kan overvåge op til Black Week. Og efterhånden som Black Week tilbuddene dukker op, kan du løbende justere listen, så du får besøgt de troværdige webshops først, som har det bedste Black Week tilbud på det eller de produkter, du jagter.

 

Hvordan vurderer du nemt en webshops troværdighed?

Umiddelbart kan det være svært at spotte fupwebshops fra ægte webshops. I hvert fald hvis svindlerne har gjort deres hjemmearbejde godt nok. For med tjenester som ChatGPT og moderne oversætterværktøjer kan det være svært at spotte svinder-shops fra ægte alene ud fra det, der står på siden.

I stedet kan du med fordel tjekke op på disse ting:

 • Webshoppens CVR-nummer: Vi anbefaler, at du udelukkende handler på webshops med et dansk CVR-nummer, når du shopper Black Week tilbud. På den måde er du sikker på, at du er dækket af købelovens returret og garantibestemmelser. Og at du kan slå oplysningerne om firmaet bag webshoppen, hvor gammel den er, og hvor den holder til på CVR-Registeret.
 • Webshoppens e-mærke: Skilter webshoppen med, at de har et e-mærke, bør du kunne tjekke ægtheden af e-mærket. Enten ved at klikke på det. Eller ved at slå det op på e-mærkets hjemmeside. Så kan du se webshoppens e-mærket certifikat. Det garanterer for webshoppens ægthed.
 • Webshoppens kundeservice: Du bør aldrig handle hos en webshop, som ikke giver dig mulighed for at ringe til kundeservice. For ved at ringe til det telefonnummer, der står opgivet, kan du nemt undersøge, om nummeret er ægte, om det bliver taget i åbningstiden, og hvad der bliver sagt. Det øger sandsynligheden for, at du har fat i en legitim online-forretning.
 • Webshoppens webadresse: En troværdig webshop sørger for, at al kommunikation mellem dig og webshoppen sker på en sikker, krypteret forbindelse. Også når du skal betale. Så hold øje med, at der hele tiden er et ”https://” foran webshoppens webadresse i Adresse-feltet på dit browserprogram.
 • Læs kundeanmeldelser: Selv om alle de fire første tjekpunkter er i orden, anbefaler vi altid, at du læser de kundeanmeldelser og vurderinger, som andre kunder har givet webshoppen på sites som f.eks. TrustPilot. Samt tjekker webshoppens profilsider på de sociale medier for kundeanmeldelser.
   

Tjekker du disse 5 nedslagspunkter, kan du med stor sandsynlighed afgøre, om du har fat i en webshop, du vil handle i. Så gør du det på forhånd før Black Week, og holder dig til din beslutning, kan du beskytte dig ret effektivt mod at blive snydt af et Black Week tilbud, der var for godt til at være sandt.

Og møder du sådan et tilbud, når først Black Week er i gang – for svindlerne bruger både Google Ads og annoncer på de sociale medier, som tilpasser sig efter, hvad du søger efter – bør du altid tjekke disse 5 punkter for at sikre dig mod at handle hos en svindler.

 

Så er du klar til at jagte Black Week tilbud

Med guiden her er du blevet klædt godt og grundigt på til at jagte årets bedste Black Week tilbud på netop det eller de produkter, du har brug for.

Og vil du være helt sikker på, at du får en tryg handel hos en dansk webshop med høj kundetilfredshed? Så ruller du tilbage til oversigten øverst på siden, og starter din Black Week tilbudsjagt derfra.

Rigtig god tilbudsjagt.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne