Black Friday lingeri tilbud 2024

Black Friday lingeri tilbud er din genvej til store besparelser på lingeri. Men vil du sikre dig, at du får det lingeri eller frække undertøj, du drømmer om? Og vil du undgå at handle i en webshop, der snyder dig? Så bør du gøre dit forarbejde i god tid før Black Friday. Se oversigten med de bedste Black Friday tilbud på lingeri i oversigten lige nedenunder – og læs guiden til, hvordan du finder de bedste tilbud på Black Friday.

Årets bedste Black Friday tilbud på lingeri

Arthill Specielt Tilbehør

Tilbud
Original price was: 439,00 kr..Current price is: 219,50 kr..

Beverly Hills Secret Latte - A/B

Tilbud
Original price was: 259,00 kr..Current price is: 129,50 kr..

Etoile Hofteholder

Tilbud
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 199,50 kr..

Isabelle sb

Tilbud
Original price was: 239,99 kr..Current price is: 72,00 kr..

Jhana Hofteholder

Tilbud
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 199,50 kr..

Jhana Hofteholder

Tilbud
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 199,50 kr..

Junoo Hofteholder

Tilbud
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 199,50 kr..

Junoo Specielt Tilbehør

Tilbud
Original price was: 239,00 kr..Current price is: 119,50 kr..

Livonia Hofteholder

Tilbud
Original price was: 479,00 kr..Current price is: 239,50 kr..

Low Back Straps

Tilbud
Original price was: 99,00 kr..Current price is: 49,50 kr..

Magic Lift m. Skjult Cover

Tilbud
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 99,50 kr..

PJ L Indomptable

Tilbud
Original price was: 789,00 kr..Current price is: 394,50 kr..

PJ Rythm OF D

Tilbud
Original price was: 749,00 kr..Current price is: 374,50 kr..

Porte Jarret Magneti

Tilbud
Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 329,70 kr..

Porte Jarret Magneti

Tilbud
Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 549,50 kr..

Porte Jarretelles MY

Tilbud
Original price was: 939,00 kr..Current price is: 281,70 kr..

Porte Jarretelles MY

Tilbud
Original price was: 939,00 kr..Current price is: 469,50 kr..

Sia Cupless Bustier

Tilbud
Original price was: 349,99 kr..Current price is: 105,00 kr..

Txture Suspender Belt

Tilbud
Original price was: 770,00 kr..Current price is: 385,00 kr..

Cottelli Lingeri Corsage med Hof...

Tilbud
Original price was: 329,00 kr..Current price is: 165,00 kr..
Black Friday lingeri tilbud

Guiden til at finde gode Black Friday lingeri tilbud

Er du vild med raffineret og pikant lingeri? Så ved du sikkert, hvor dyrt det er – hvis du skal være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Men er du smart, venter du, og slår til på et af de mange gode Black Friday lingeri tilbud, som nettets webshops med lingeri og andet frækt undertøj bugner med på den fjerde fredag i november.

Her kan du gøre en virkelig god handel. Men skal omvendt også være på vagt over for de fup-webshops, som har det med at dukke op netop omkring Black Friday. Og kun er sat i verden for at franarre dig penge eller dine kortoplysninger.

 

Hvorfor skal du købe Black Friday tilbud på lingeri

Black Friday er kendt for de oftest store rabatter, som både webshops og fysiske butikker tilbyder netop denne dag.

Her kan du være sikker på at finde Black Friday lingeri tilbud, der er endnu billigere end på de normale udsalg. Så ved at vente til Black Friday, kan du forny din garderobe med lingeri og andet pikant undertøj for en slik. Eller købe flere eller normalt dyrere stykker lingeri uden at overskride dit budget.

Samtidig tilbyder mange butikker særlige restpartier med produkter, du ellers ikke har kunnet få fat i længe til ekstra gode priser på Black Friday. Så på den måde kan du finde det unikke lingerisæt, som du var vild med, men synes var alt for dyrt, da det kom frem. Og få det til en ekstremt lav pris.

 

Spar tid resten af året og undgå impulskøb

De fleste køber lingeri, undertøj og andet dametøj løbende hen over året. Men ved at samle og planlægge dine indkøb og foretage dem på en gang, kan du sikre, at du får alt, hvad du har brug for. Og handler du lingeri på Black Friday, kan du samtidig glæde dig over de mange penge, du har sparet.

Derudover kan du glæde dig over at slippe for de mange små indkøbsture (enten på nettet eller til det nærmeste storcenter), som du normalt foretager hen over året. Eller i hvert fald begrænse dem. Den tid kan du så bruge på andre ting, som du elsker. F.eks. din familie eller din hobby.

Det sparer dig også for en masse impulskøb. For jo færre gange og jo færre steder, du handler ind, jo færre fristelser udsætter du dig selv for. Ulempen er så, at der oftest er mange flere og meget billigere fristelser på netop Black Friday. Men holder du dig til den indkøbsliste, som vi kommer tilbage til om lidt, kan du minimere impulskøbene, og sikre dig, at du får alt det lingeri, som du har bestemt dig for.

 

Planlæg dine indkøb, og få en stærkere lingeri-garderobe

Ved at planlægge dine Black Friday indkøb i god tid, og gå frem efter føromtalte indkøbsliste, sikrer du også, at du får en mere eksklusiv garderobe med lækkert lingeri. Og får valgt de stykker lingeri, som virkelig fremmer dine former, og passer til din tøjstil.

På den måde ved du, at du altid kan klæde dig stilfuld eller udfordrende på – alt efter hvad du skal. Det både styrker din selvtillid, og giver dig den smukkeste – og hvem ved, måske også mest forførende – fremtræden i situationen. Uden at du behøver bruge alle dine sparepenge. Eller lade dig nøjes.

 

Sådan shopper du de bedste Black Friday tilbud på lingeri

Skal du have fat i de bedste Black Friday lingeri tilbud, er det vigtigt at få lagt en plan, der sikrer, at du får alt det lingeri og det tilbehør, du har brug for. Og at du ikke får det købt i en webshop, der er oprettet specifikt til at franarre dig dine penge. Eller for at opsnappe kort- og andre personlige oplysninger om dig.

Vil du gribe det struktureret an, og give dig selv det bedste grundlag for at finde de helt rigtige Black Friday tilbud på lingeri og andet dametøj til dig, kan du med fordel følge denne fremgangsmåde:

 1. Vurdér det lingeri, du allerede har – Start med at kigge på din nuværende lingeri-garderobe. Gennemgå hvert enkelt stykke lingeri og overvej, om det stadig passer – både til din krop og din stil. Og tjek om det er i god stand. Undervejs kan du sortere lingeriet i tre bunker: En med det lingeri, du vil beholde. En med det, du gerne vil give væk eller donere til en genbrugsforretning. Og en med det, du beslutter dig for at smide ud.
 2. Skriv ned, hvad du mangler – Efter oprydningen står du tilbage med det bedste af det lingeri, som du allerede har. Ud fra det, kan du så skrive en liste over de stykker lingeri, du har brug for. Opdel eventuelt listen i basisvarer (BH’er og trusser), særlige former for lingeri (nattøj og bodystockings), og tilbehør (strømper, hofteholdere og så videre).
 3. Find idéer til, hvad du vil købe – Tjek nu dine foretrukne webshops og modeblogs for at finde inspiration til, hvad det helt præcist er for lingeri-stykker, du gerne vil have. Gem billeder og links til de konkrete produkter, du er faldet for. Og noter mærke, model, farve og størrelse for hvert stykke lingeri. Tjek også, om der er andre webshops, der sælger nøjagtigt det samme stykke lingeri til en billigere pris. Så har du flere indkøbsmuligheder på Black Friday.
 4. Opret en decideret indkøbsliste – Baseret på din research står du nu med en helt konkret ønskeliste til det lingeri, du skal ud at jagte gode Black Friday lingeri tilbud på. Prioritér listen – særligt hvis du har flere bud på den samme type lingeri. På den måde kan du gå struktureret frem på dagen, og får fat i mere af det, du allerhelst vil have.
 5. Tjek webshoppens troværdighed – Gå nu på jagt efter de stykker lingeri, som du ikke allerede har fundet en kandidat til. Og finder du det på en webshop, du ikke kender, eller aldrig har handlet på, bør du tjekke dens troværdighed. Så ved du, om du tør handle på den, hvis det er der, du ender med at købe dit Black Friday lingeri tilbud på selve dagen. Hvordan du gør det, kommer vi tilbage til efter gennemgangen her.
 6. Tilmeld dig nyhedsbrevet – Når du finder en webshop, som har et stykke lingeri, du gerne vil have fat i, er det en god ide at tilmelde dig deres nyhedsbrev. For de fleste webshops sender eksklusive Black Friday tilbud til deres abonnenter. Eller afslører alle de gode tilbud i nyhedsbrevet længe før Black Friday oprinder.
 7. Læg mærke til, hvornår Black Friday starter – Når du alligevel er inde på en webshop, som du overvejer at købe lingeri fra, bør du også lave et notat om, hvornår Black Friday begynder i den pågældende webshop. For mange webshops er begyndt at udvide Black Friday, så tilbudsperioden løber i hele ugen op til Black Friday – også kaldet Black Week. Eller har lave Black Friday-priser i hele november. På den måde misser du ikke det Black Friday lingeri tilbud, som du gerne vil have fat i.
 8. Følg webshoppen på de sociale medier – Er du smart, sørger du også for at følge de webshops på de sociale medier, som du har set et godt Black Friday tilbud på dametøj eller lingeri hos. For op til Black Friday begynder butikkerne tit at tease deres bedste Black Friday lingeri tilbud.
 9. Find prisniveauet – Skal du være i stand til at spotte de bedste tilbud – og dem, som er for gode til at være ægte – er det en god ide at lave prissammenligninger på de stykker lingeri, du jager i god tid før Black Friday. Brug de forskellige prissammenligningstjenester på nettet, notér dig, hvilke webshops der oftest er billigst – og skriv prisniveauet ned, så du har det at sammenligne med – både i din research og på selve dagen.
 10. Sæt dit budget for dagen – Baseret på prisniveauet – og den forventede nedsættelse af prisen – kan du nu regne dig frem til et realistisk budget for dagen. Så ved du på forhånd, hvor meget du skal have sparet op til Black Friday lingeri tilbud på årets absolut største indkøbsdag.
 11. Hold din indkøbsliste ajour – I takt med at du nærmer dig den selve dagen, begynder de forskellige webshops at afsløre deres Black Friday tilbud på lingeri. Brug disse forskræp til at holde din indkøbsliste ajour, så du altid har det bedste tilbud stående øverst. På den måde har du en meget større chance for at fange det billigste tilbud, før det er udsolgt.
 12. Hold øje med budgettet – På selve dagen noterer du løbende priserne ned, i takt med at du køber de forskellige ting på listen – og holder øje med, hvor meget af dit budget, du har tilbage. F.eks. i et regneark, der automatisk opdaterer beløbt. På den måde kan du nemmere sikre, at du holder dig inden for dit budget.
   

Følger du denne fremgangsmåde, har du en meget bedre chance for at finde præcis de stykker lingeri, du ønsker dig. Og har en prioriteret liste, du kan gå frem efter, som øger chancerne for, at du kan få fat i de bedste Black Friday tilbud på lingeri og andet dametøj. Samt holder dig indenfor budgettet.

 

Sådan undgår du nettets brodne kar på Black Friday

Som allerede nævnt dukker der oftest nye og hidtil ukendte webshops op i tiden omkring Black Friday, som udelukkende er bygget til at tage dig ved næsen. Fælles for svindlerbutikkerne er, at de oftest kører med vanvittigt lave priser på deres Black Friday lingeri tilbud.

De mange fupwebshops er lavet, fordi svindlerne på nettet godt ved, at vi typisk handler ind i en form for tilbudseufori netop på Black Friday. Og gerne træffer hurtige beslutninger for ikke at misse de rigtigt gode tilbud, før de er udsolgt. Derfor glemmer vi mange gange at se os ordentligt for, før vi vælger at handle i en webshop med urealistisk billige priser på det, vi vil have.

 

Den trygge genvej til at gøre en sikker handel på Black Friday

Vil du undgå at falde i fælden, kan du med fordel shoppe hos de webshops, vi har samlet Black Friday lingeri tilbud fra i oversigten øverst på siden.

Det er webshops, vi har udvalgt på baggrund af gode kundeanmeldelser og høj score på TrustPilot. Og som vi har undersøgt, rent faktisk har hurtig levering, god kundeservice og en nem og enkelt politik for returnering og ombytning.

Men husk: Både leveringstid og kundeservice er tit ekstra presset på Black Friday – og det kan efterfølgende tage længere tid at få ombyttet eller refunderet pengene for dine fejlkøb. Fordi der oftest er ekstra travlt med den slags opgaver efter Black Friday.

Så vil du gøre en både god og tryg handel af Black Friday tilbud på lingeri og dametøj, ruller du tilbage til oversigten, og klikker ind på de webshops, du finder der.

 

Det skal du tjekke, for ikke at blive snydt af svindlerwebshops på Black Friday

Selvfølgelig er det ikke alle former for lingeri og dametøj, du kan finde Black Friday tilbud på i de webshops, vi har udvalgt. Så har du brug for at købe ind på andre webshops, bør du som minimum tjekke disse 6 nedslagspunkter, før du beslutter dig for, om du vil handle i den pågældende online-butik:

 1. Er prisniveauet påfaldende lavt: Start altid med at holde prisniveauet i den fremmede webshop op mod det, du har noteret ned under din research. Ligger det urealistisk langt under det niveau, du har skrevet ned, bør du straks gå videre med at tjekke de andre punkter på listen.
 2. Hvordan ser webshoppen ud, og hvad skriver de: Start med at tjekke designet. Ligner det andre danske webshops, eller ser det mere fremmedartet eller måske gammeldags ud? Læs også, hvad der står – og om der er underlige stavefejl og dårlige formuleringer i teksterne. Svindlerwebshops bygges tit i udlandet med hjælp fra ChatGPT og diverse oversætterværktøjer af folk, der aldrig har læst sig et eneste ord på dansk. Derfor kan dårlige tekster være en indikation på, at webshoppen ikke er ægte.
 3. Tager de telefonen, når du ringer til kundeservice: Tjek webshoppens kontaktoplysninger. Angiver de et telefonnummer til deres kundeservice, bør du ringe nummeret op for at tjekke, om det er ægte, om der er nogen, der tager telefonen, og hvad de præsenterer sig som, når de tager opkaldet. Er der ikke noget telefonnummer, bør du være ekstra grundig med de næste trin i guiden her.
 4. Tjek firmaet bag webshoppen på CVR-registeret. På cvr.dk kan du slå op, hvem der ejer webshoppen eller firmaet bag, hvor længe firmaet har eksisteret, og også tilgå regnskaberne fra de seneste 5 år for ApS’er og A/S’er.
 5. Undersøg om webshoppens e-mærke er ægte. Har webshoppen et e-mærke, bør du kunne slå det tilhørende certifikat op på e-mærkets hjemmeside ved at klikke på e-mærket logoet på webshoppen. Alternativt kan du også slå webshoppen op direkte på e-mærkets hjemmeside.
 6. Læg mærke til, om der er https:// i webadressen: En ærlig og pålidelig webshop sikrer, at alt kommunikation mellem dig og onlinebutikken foregår på en sikker, krypteret forbindelse. Også når du skal betale. Så læg mærke til, om webadressen starter med ”https://”, og klik på Se websiteoplysninger-knappen foran webadressen i adressefeltet på dit browserprogram, for at sikre dig, at certifikatet er ægte – og rent faktisk tilhører webshoppen eller firmaet bag.
   

Foretager du disse 6 tjek af alle de webshops, du ikke kender, eller ikke har handlet i før, er der større chance for, du ikke får valgt en online-butik, du kommer til at fortryde.

 

Er du klar til at slå til på de gode Black Friday lingeri tilbud?

Med velvoksne besparelser, eksklusive tilbud og en velovervejet og gennemresearchet planlægning, kan du shoppe alle dine lingeri-indkøb på én gang på Black Friday. Og samtidig styre sikkert udenom de webshops, der vil snyde dig.

Så hvad venter du på?

Kom i gang med at finde ud af, hvad du skal bruge for nyt lingeri, og rul op og gå på jagt efter de bedste Black Friday lingeri tilbud i oversigten øverst på siden.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne