Black Friday elcykel tilbud

På udkig efter et godt tilbud på en elcykel? Perfekt - her har du nemlig alle årets bedste Black Friday tilbud på elcykler. Der er elcykler både til damer og herre, i en række af forskellige typer. Tjek de mange gode elcykel tilbud ud og find din favorit.

Gode Black Friday tilbud på elcykler

Kalkhoff AGATTU 3.B Excite - Brun

Tilbud
Original price was: 25.499,00 kr..Current price is: 22.999,00 kr..

Kalkhoff Agattu 3.B Move R Dame ...

Tilbud
Original price was: 22.799,00 kr..Current price is: 17.499,00 kr..

Klickfix Alumino Frontkurv Alu S...

Tilbud
Original price was: 999,00 kr..Current price is: 849,00 kr..

Kalkhoff AGATTU 4.B Move - KAMPA...

Tilbud
Original price was: 22.999,00 kr..Current price is: 20.999,00 kr..

Kildemoes Urban Street El Dame 2...

Tilbud
Original price was: 20.999,00 kr..Current price is: 11.999,00 kr..

BRENNABOR E-Trekking T-62E 5G Da...

Tilbud
Original price was: 29.999,00 kr..Current price is: 20.999,00 kr..

Bergamont E-Horizon Elite Belt G...

Tilbud
Original price was: 31.999,00 kr..Current price is: 22.399,00 kr..

Bergamont E-Horizon N5e FH 500 A...

Tilbud
Original price was: 25.999,00 kr..Current price is: 18.199,00 kr..

Bergamont E-Horizon N8 CB 500 Am...

Tilbud
Original price was: 24.999,00 kr..Current price is: 17.499,00 kr..

Bergamont E-Horizon N8 CB 500 Ge...

Tilbud
Original price was: 24.999,00 kr..Current price is: 17.499,00 kr..

Bergamont E-Horizon Tour 500 Ams...

Tilbud
Original price was: 23.999,00 kr..Current price is: 16.799,00 kr..

Bergamont E-Horizon Tour 500 Ams...

Tilbud
Original price was: 23.999,00 kr..Current price is: 16.799,00 kr..

Bergamont E-Horizon Tour 500 Gen...

Tilbud
Original price was: 23.999,00 kr..Current price is: 16.799,00 kr..

BMC Alpenchallenge AMP AL ONE 20...

Tilbud
Original price was: 44.499,00 kr..Current price is: 33.374,00 kr..

Cannondale 29 Canvas Neo 2 Remix...

Tilbud
Original price was: 29.999,00 kr..Current price is: 20.999,00 kr..

Årets bedste Black Friday elcykel tilbud 2024

Er det på tide at få en elcykel? Eller er du på jagt på en andens vegne? En elcykel er et genialt påfund, og gør det meget mere behageligt at cykle afsted på de ofte blæsende dage. Men de er dyre. Dog kan du med et godt Black Friday elcykel tilbud være heldig at finde en elcykel til spotpris.

Vi har samlet samtlige tilbud her på siden, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over samtlige tilbud.

Klik dig omkring, så du kan komme ud og få luftet stængerne lidt!

 

Find det bedste Black Friday elcykel tilbud

Kunne du godt tænke dig at få en elcykel? Men synes du, det bliver lige pebret nok til normalpris? Det forstår vi godt. For der kan nemt ryge 15.000-20.000 kroner på en elcykel, hvis den skal være af en god og ordentlig kvalitet.

Vi kan ikke sige så meget om, hvor billig en elcykel du kan være heldig at finde. Men vi kan godt love, at du kan finde nogle gode og attraktive tilbud, hvor der med al sandsynlighed gemmer sig en elcykel med dit navn på.

Vores søgen efter tilbud rummer blandt andet:

 • Black Friday dame elcykel tilbud
 • Black Friday herre elcykel tilbud
 • Elcykel med centermotor tilbud
   

Så om du er på jagt efter en model til herrer eller kvinder, bør du kunne finde en gennem os. Det samme gælder naturligvis, hvis der er tale om en til teenageren eller den unge, der måske hellere vil spare lidt penge på at cykle frem for at køre i en bil.

 

Hvordan fungerer en elcykel?

Det er i virkeligheden meget simpelt. For en elcykel har et genopladeligt batteri og en el-motor, der er monteret enten fortil i forhjulet eller bagtil i baghjulet. Når du træder i pedalerne på cyklen, slår du motoren til med det samme. Du vil mærke det i form af mindre modstand, og at det er hurtigere for dig at cykle.

Der er dog ofte også mulighed for at slå motoren til og fra, så du selv kan vælge, hvornår du gerne vil gøre brug af den ekstra hjælp.

Når du bruger en elcykel, skal du være opmærksom på farten. Der er hastighedsbegrænsninger selv for cykler. Det kan også hurtigt blive farligt, hvis ikke du er opmærksom på farten i trafikerede områder eller områder med mange fodgængere.

Men er du generelt bare opmærksom på omgivelserne og din egen fart, er det en stor fornøjelse at bruge en elcykel. Den gør cykelturen meget nemmere og mere overskuelig. Det er især rart, når turen på arbejde måske er lidt lang.

 

Black Friday elcykel tilbud – skift den ud med bilen!

Krisen kradser for mange. Generelt er det også meget dyrt at have bil med de mange udgifter, der er. Det løber hurtigt op, når der skal betales penge til benzin eller diesel, dæk, forsikring, service og mekaniker generelt. Vil du gerne sætte dig fri af den omkostning, kan det være et godt bytte med en elcykel. Det gælder især, hvis du ikke har meget mere end 10 kilometer til arbejde eller studie.

Det kan du nemt cykel – især når det også er med hjælp fra en motor til at komme over bakkerne eller kæmpe sig igennem vinden. Du kan meget hurtigt tjene udgiften til din elcykel hjem igen. Vælger du også at købe den med en serviceaftale, kan det være en meget fordelagtig løsning for dig, da du dermed kan få skiftet batteriet uden en stor merudgift og generelt sørge for at holde cyklen i rigtig god stand.

Det virker måske som en drastisk løsning. Men bor du i byen, vil du hurtigt vænne dig til bare at smide dig på cyklen. Bor du på landet, er det naturligvis en større udfordring – men er der to biler i husstanden, vil den ene måske kunne skiftes ud med en elcykel?

 

Hvad koster en elcykel?

Det er næsten det samme som at spørge om prisen for en bil. For der er lige så mange priser, som der er modeller. Elcykler starter typisk fra en pris omkring 6.000. Her får du en meget standardmodel, hvor du ikke nødvendigvis får meget rækkevidde eller kvalitet på batteriet.

Det kan godt betale sig for dig at gå efter en elcykel af en god kvalitet, da det lønner sig i form af et batteri, der kan holde til at blive brugt. Det betyder, at der går længere tid, før batteriet trænger til at blive skiftet, lige så vel som der gerne skulle være færre problemer med det.

Du får som regel en god kvalitet ved elcykler, der starter fra omkring 15.000 kroner og opefter. Det er mange penge. Men kan du til gengæld spare en del i brændstof på bilen eller måske helt skille dig af med den, er det ingenting at skulle give i forhold til, hvad du sparer.

Med et Black Friday elcykel tilbud er der ret mange penge at spare lige nu og her på en cykel. Du kan sagtens være heldig at spare nogle tusinde kroner. Så gå gerne på jagt blandt vores mange indsamlede Black Friday elcykel tilbud og se, om ikke du kan være heldig!

 

Black Friday elcykel tilbud – Hvad er vigtigt, når man køber elcykel?

Det er meget fristende at hoppe hovedkulds ud i de mange elcykel udsalg, der er på Black Friday. Men det kan være en god ide lige at lave noget baggrundsresearch først, så du er sikker på at komme godt og sikkert igennem Black Week tilbud på elcykler.

Du skal være opmærksom på følgende, inden du slår til ved et Black Friday cykel tilbud:

 • Rækkevidde
 • Motortype
 • Batteritype
 • Cyklens vægt
   

Hvor langt vil du gerne kunne cykle på en opladning? Skal motoren sidde i baghjulet eller forhjulet? Hvor meget må cyklen veje? Skal motoren gerne være støjsvag? Der er rigtig mange gode spørgsmål, der melder sig i jagten på et godt Black Friday cykel tilbud.

Der er utroligt mange guides på nettet, der gør det nemmere for dig at finde ud af, hvad der er vigtigt i forbindelse med købet af en elcykel. Vi vil jo ikke kun være bidragende til, at du finder dig en god elcykel. Vi vil også gerne bidrage til, at du får en ordentlig en af slagsen!

 

Hvor finder man de bedste Black Friday elcykel tilbud?

Det gør du forhåbentligt gennem de Black Friday tilbud på elcykler, som vi har samlet sammen til dig her på siden. Vi har været meget grundige for at gøre din søgen så nem og overskuelig som muligt.

Vi har samlet tilbud fra forskellige online netbutikker. Det vil også være her, det er nemmest for dig at finde et godt tilbud, da det kan være svært at nå ud i de fysiske butikker for at komme først i køen.

Vi anbefaler, at du sidder klar, til når tilbuddene bliver skudt i gang, og at du ellers følger godt med i løbet af Black Week eller Cyber Monday, hvis ikke du finder noget med det samme på Black Friday. Vi er helt sikre på, at du nok skal finde en god cykel!

Lykkes du med at finde en eller flere, der virker interessante her på siden, kan du trygt klikke dig videre. For det er udelukkende danske netbutikker, vi vælger at linke til. Det betyder også, at du kan være sikker på hurtigt og sikker levering.

Vær dog opmærksom på, at der ved cykler godt kan være lidt længere ventetid grundet udfordringer med forsyning. Det er ikke nødvendigvis sådan, det bliver for dig. Men det kan være noget, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at give den som en gave, eller gerne vil have den lige nu og her.

 

Find en god julegave blandt Black Friday tilbud på elcykler

Er det ikke dig selv, du skal forkæle? Men er det i stedet en julegave, du skal have fundet? Det er der rigtig gode chancer for, at du finder her hos os. Der er elcykler i mange forskellige prisklasser, lige så vel som der er cykler til teenagere, unge, voksne og ældre. Chancen for at finde den bedste mulige bør derfor være til stede! Husk at være opmærksom på levering, så du er sikker på, at den når frem i tide.

 

Få bevæget dig mere med gode Black Friday tilbud på elcykler  

Er du god til at finde på undskyldninger, når vejret bliver lidt blæsende eller koldt? Med en elcykel bliver det lidt nemmere, fordi du får en hjælpende hånd selv på de dage, hvor efteråret rusker mest i os.

Det er generelt bare sjovere at komme ud og afsted, når det ikke er alt for hårdt eller kræver alt for meget energi at komme frem. Vi har forsøgt at samle de bedste Black Friday tilbud på elcykler, så det er lige så nemt for dig at finde et tilbud, som det er at trampe i pedalerne.

Har du nogle præferencer for farver, stel eller design? Vi håber, at vi med tilbuddene kan friste dig og måske endda rykke lidt på de forestillinger, du allerede har gjort dig om en elcykel. Hvem ved, om der gemmer sig den helt perfekte blandt de mange modeller?

Vi ønsker dig en rigtig god jagt på Black Friday elcykel tilbud og cykeltur!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Black Friday tilbud på elcykler

Du finder årets bedste Black Friday tilbud på elcykler her. Her har du nemlig den ultimative guide over de bedste Black Friday elcykel tilbud. Du finder tilbud med store besparelser på gode elcykler, fra nogle af landets største og bedste forhandlere på området.

En god elcykel koster i omegnen af 15.000-30.000 kr., afhængig af hvilken type der er tale om. En god klassisk herre eller dame elcykel kan fås fra 15.000-20.000 kr. op opefter, mens en mountainbike eller racercykel, kan fås fra 20.000-30.000 kr. og opefter. Til Black Friday kan du på nogle elcykler spare mere end 30%. Der er dermed rigtig mange penge at spare, ved at købe din elcykel på årets største tilbudsdag.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne