Årets bedste Black November tilbud 2024

Hvor finder du de bedste Black November tilbud? I oversigten lige herunder har vi samlet årets bedste Black November tilbud fra udvalgte danske webshops, du trygt kan handle hos. Samt skrevet en guide til, hvordan du finder ud af, hvornår et Black November tilbud er for godt til at være sandt. Så start tilbudsjagten her – og få den bedste handel på Black November.

Gode Black November deals

Sony PlayStation 5 (PS5)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Musclepain Pro Massagepistol

Tilbud
Original price was: 1.800,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

Apple iPhone 15 128GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Apple AirPods Pro (2nd generation)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Garmin Vivoactive 4s

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Microsoft Xbox Series X

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Sony PS5 DualSense Trådløs Contr...

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Oral-B iO Series 9

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Dell Alienware OLED gaming monitor

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

BlackFri guiden til årets bedste Black November tilbud

Forestil dig at finde det perfekte Black November tilbud på netop det, du har drømt om hele året. En ny smartphone, en stor fladskærm, eller måske de eksklusive sko, du har kigget på længe.

Et Black November tilbud giver dig muligheden for at gøre drømme til virkelighed. Derfor er det vigtigt at være godt forberedt, så du er klar til at holde øje med og fange de bedste tilbud.

Netop hvordan du forbereder dig bedst på Black November, får du en guide til her. En guide, som både viser dig, hvordan du nemt kan finde de bedste tilbud. Og undgå at falde i de udspekulerede Black November tricks, som skumle svindlere har udtænkt for at franarre dig dine kortoplysninger og få dig fanget i en abonnementsfælde.

 

Hvad er Black November?

Black November er en udvidelse af det populære Black Friday koncept, hvor online og IRL butikker tilbyder store rabatter og fantastiske Black November tilbud på deres allermest populære varer.

I stedet for kun at have en enkelt dag med tilbud, strækker Black November sig over hele november måned. Det betyder, at du har længere tid til at finde de bedste tilbud og planlægge dine køb mere omhyggeligt.

 

Hvornår er det Black November?

Black November starter som navnet antyder oftest allerede den 1. og varer lige frem til den 30. november. Eller til Cyber Monday, hvis den først falder i december.

Nogle steder har de dog valgt, at Black November starter den hele første uge i november. Og slutter på Black Friday. Derfor er det en god ide, at du tjekker, hvornår Black November starter i netop den webshop eller butik, der har det Black November tilbud, du jagter.

 

Hvordan Black Friday blev til Black November

Black Friday startede som en enkelt dag, hvor butikkerne tilbød store rabatter for at kickstarte julesalget. Men med tiden har det udviklet sig til en hel måned fyldt med gode tilbud.

Butikkerne ønsker at sprede salget ud over flere dage for at undgå store menneskemængder – eller for stor belastning på webshoppens lager og forsendelsesafdeling. Samt for at give kunderne en bedre og mere behagelig shoppingoplevelse.

Black November er altså en naturlig videreudvikling af Black Friday, der giver dig endnu flere chancer for at score de bedste tilbud.

Nogle webshops har dog valgt at udvide Black Friday, så den kun varer i den uge, hvor Black Friday ligger. Det kalder de for Black Week. Læs mere om Black Week her.

Så gør dig klar til en måned fyldt med fantastiske rabatter og spændende muligheder. Med vores guide er du godt rustet til at finde de bedste tilbud og gøre den bedste og mest sikre handel.

 

Hvad er årets bedste Black November tilbud?

Vil du have en oversigt over nogle af årets bedste Black November tilbud for kendte og troværdige danske webshops, behøver du ikke lede længere.

Det er bare at scrolle tilbage til oversigten øverst på siden. Her finder du årets absolut bedste Black November tilbud inden for de mest populære produktkategorier.

 

Køb et Black November tilbud, du kan være tryg ved

Samtidig er du sikker på, at du ikke løber ind i nogle af de svindelnumre, som vi kommer tilbage til lidt senere i guiden. Eller at du bør tjekke webshoppen efter med en tættekam.

For det har vi allerede gjort for dig.

Vi har nemlig udvalgt de bedste Black November tilbud fra udvalgte danske webshops, som har en høj score på TrustPilot. Og masser af gode kundeanmeldelser, der dokumenterer, at de giver en god kundeoplevelse, har hurtig levering, og har en nem og hurtig ombytning og returnering.

 

Hvad er egentligt et godt Black November tilbud?

Når du skal afgøre, hvad der er et godt Black November tilbud, handler det om at kende prisniveauet på de varer, du jagter et godt tilbud på. Kender du det, har du også nemmere ved at finde ud af, hvornår tilbuddet er for godt til at være sandt.

For at finde ud af, hvad prisniveauet normalt er for de varer, du jagter Black November tilbud på, kan du med fordel undersøge priserne på en af nettet prissammenligningstjenester i god tid før november måned starter.

Det giver dig samtidig overblik over, hvem der normalt sælger den vare, du jagter. Og hvilken af de webshops, som sælger varen, der oftest er billigst med den.

En struktureret måde at gøre det på, kunne f.eks. se sådan her ud:

 • Vælg en prissammenligningstjeneste – som f.eks. Pricerunner, Kelkoo eller Pristjek.dk, der er kendt for at have en bred dækning og opdaterede deres priser minimum hver dag.
 • Søg efter dit produkt – Søg efter det specifikke produkt eller den konkrete model af produktet, du leder efter. Brug eventuelle søgefiltre til at indsnævre resultaterne efter pris, mærke, eller specifikationer.
 • Sammenlign priserne – Tjek listen over webshops, der sælger produktet. Og husk at medtage fragtomkostninger og eventuelle gebyrer hos de enkelte webshops, som du sammenligner priser mellem.
 • Find prisniveauet – Skriv normalpriserne ned fra forskellige webshops. Eller som minimum den dyreste og den billigste webshop. Så kan du regne gennemsnitsprisen ud ved at beregne summen af alle de priser, du har noteret ned, og dividere med antallet af webshops, du har noteret priserne ned fra. Samtidig kender du også den laveste og højeste pris på varen.
   

Nu ved du både, hvilket niveau normalprisen på produktet ligger på – samt hvilken webshop der normalt er billigst og dyrest.

Det giver dig mulighed for, nemmere at kunne identificere årets bedste Black November tilbud på netop det produkt, du jagter. Samtidig får du en meget bedre ide om, hvornår tilbuddet er så godt, at der er risiko for, at det er fup.

 

Nogle Black November tilbud er for gode til at være sande

Black November er en fantastisk mulighed for at finde gode tilbud, men det er også en tid, hvor svindlere er ekstra aktive. De bruger ofte ekstremt tillokkende tilbud på populære varer til at franarre folk deres kortoplysninger. Eller få dem til at tilmelde sig abonnementer, de ikke har brug for.

 

Falske webshops med tilbud, du aldrig får

Det gør svindlerne ved at oprette falske webshops, der ligner ægte butikker. Men tilbyder utroligt lave priser på populære varer. Når du forsøger at købe noget fra disse sider, får du aldrig de varer, du bestiller. Og tit bliver der heller ikke trukket penge fra din konto for købet – i hvert fald i første omgang.

For det eneste, der er sket, er, at dine kortoplysninger er blevet stjålet. Og på et eller andet tidspunkt bliver de så brugt, og dukker op som uventede betalinger på din kontooversigt.

For at undgå dette bør du:

 • Tjekke webshoppens troværdighed: Hvordan du gør det, får du en fremgangsmåde til lige om lidt.
 • Undgå ukendte webshops: Hold dig til kendte og velrenommerede butikker, som du kender. Eller kan finde anmeldelser af på f.eks. TrustPilot.
 • Hold øje med dine kontoudtog i tiden efter Black November: Tjek dine kontoudtog regelmæssigt for uventede kortbetalinger. Nogle gange kan der gå flere måneder, før det sker.

 

Abonnementsfælder

I andre tilfælde får du rent faktisk den vare, du har købt.

Men efter en måneds tid trækker svindlerne en kortbetaling for et fiktivt abonnement, der f.eks. giver dig ret til kundeservice, forlænget garanti ud over 90 dage eller noget andet, som du normalt har ifølge købeloven herhjemme.

Det fanger du kun, hvis du læser webshoppens handelsbetingelser nøje. Og sørger for at forstå de vilkår, som varen sælges under. Samt holder øje med vendinger som gratis prøveperioder og abonnementer.

Abonnementsfælder er i øvrigt endnu en god grund til at holde øje med kortbetalinger på dit kontoudtog efter Black November. Det er den nemmeste måde at fange et mystisk abonnement på. BEMÆRK: Abonnementet leveres måske af et helt andet firma, end den webshop du handlede på. Det kan gøre det lidt mere tricky at fange sammenhængen.

 

Hvordan tjekker du, om dit Black November tilbud er for godt til at være sandt?

Handler du på webshops, du ikke kender, bør du være ekstra opmærksom på at tjekke webshoppens troværdighed.

Første trin på vejen er at holde tilbudsprisen op mod det prisniveau, som du fandt frem til, at normalprisen lå på for den vare, du jagter et godt Black November tilbud på.

Ligger Black November tilbuddet voldsomt under normalprisen – og snakker vi måske en besparelse på 60-70 % eller mere, bør du være ekstra forsigtig.

For selvfølgelig er der webshops, som vælger at sælge et lille parti af de mest populære produkter i deres katalog til under indkøbspris for at lokke folk til. Eller benytter Black November til at sælge restpartier af de varer, der har ligget længe på lager. Så tjek, om der er et begrænset antal til rådighed. Eller om webshoppen skilter med, at der er tale om rest tilbud.

Er det tilfældet, kan tilbuddet være godt nok.

Kan du ikke finde nogle oplysninger om det – eller vil du bare være helt sikker – bør du tjekke webshoppen ved at følge denne fremgangsmåde:

 1. Tjek webshoppens anmeldelser – på f.eks. TrustPilot eller andre tjenester, der samler forbrugernes vurderinger af webshops ind. Hvilken score eller hvor mange stjerner har webshoppen? Og hvad skriver de kunder, som har givet webshoppen en vurdering, der ligger omkring midt på vurderingsskalaen. Det er oftest dem, som har den mest nuancerede holdning til webshoppen.
 2. Slå webshoppen op på CVR – Her kan du se, hvem der ejer webshoppen, hvor mange år den har eksisteret og hvor den har til huse. For anparts- og aktieselskaber kan du også se de seneste års regnskabstal.
 3. Undersøg webshoppens e-mærke – Er e-mærket ægte, skal du kunne slå webshoppens certifikat op på e-maerket.dk. Enten ved at klikke på e-mærket på webshoppen. Eller ved at søge efter webshoppen på https://www.emaerket.dk/webshops.
 4. Bliver telefonen taget hos webshoppen – De mest seriøse webshops tilbyder kundeservice over telefonen. Så find telefonnummeret, og ring til det. Eksisterer nummeret? Bliver det taget inden for åbningstiden? Og hvad siger de, når de tager telefonen?
 5. Tjek om webshoppen bruger en sikker forbindelse – både når du surfer rundt på webshoppen, og når du skal til at betale. Står der altid ”https://” i webadressen, uanset hvor du befinder dig på webshoppen eller i betalingsprocessen, kan du være sikker på, at der ikke er nogen, som kan opsnappe dine kort- og andre private oplysninger.
   

Lever webshoppen ikke op til disse fem tjekpunkter, bør du finde et andet sted at handle dit Black November tilbud.

 

Hvad er de mest populære Black November tilbud?

Som allerede nævnt er der flere og flere danske webshops og IRL-butikker, som går over til Black November. Dels fordi det giver folk bedre mulighed for at få fat i de gode tilbud. Og dels fordi det spreder belastningen på både lager- og forsendelsespersonalet hos en webshop. Og tilstrømningen af mennesker til den fysiske butik.

Under Black November er der nogle produktkategorier, som er særligt populære blandt danskerne. F.eks. tilbud på elektronik-produkter altid helt i top. Derfor bugner både webshops og IRL-butikker med ekstra gode Black November tilbud på:

 • Smartphones og tablets: iPhones, iPads og andre tablets er meget eftertragtede, med særligt fokus på lidt ældre modeller. F.eks. iPhone 12, 13 og 14, hvor der tit kan findes rigtig gode tilbud – dog typisk sammen med et mobilabonnement.
 • Fladskærmsfjernsyn: Uanset om det er en mindre model til børneværelset eller en storskærm til hjemmebiografen, er der ofte store rabatter på disse produkter netop i løbet af Black November.
 • Laptops og computere: Her er især Apple MacBooks populære, men også andre mærker som HP og Lenovo bruges mange steder som trækplaster.
   

Udover elektronik er der også andre populære produktkategorier som f.eks.:

 • Hårde hvidevarer: Herunder støvsugere, opvaskemaskiner og andre husholdningsapparater​.
 • Møbler: Sofaer og andre møbler – særligt restpartier – er ofte stærkt nedsatte. Det gør det muligt at gøre gode handler på alt fra spiseborde til komplette sofaarrangementer​.
 • Legetøj: Alt fra LEGO og Barbie-dukker til fjernstyrede biler og puslespil er på tilbud. Det gør det oplagt at købe julegaver til børnene i løbet af Black November.
 • Tøj: Mange tøjbutikker benytter også Black November til at sælge ud af restpartier, og få ryddet op inden vintersæsoner. Det gælder både dametøj og herretøj.
   

Ved at fokusere på disse produktkategorier og holde øje med tilbud fra kendte og respektable webshops, finder du oftest de bedste Black November tilbud, som giver dig de største besparelser i forhold til normalprisen. Uden at tilbuddet er for godt til at være sandt.

 

Klar til at fange dit Black November tilbud?

Med guiden her har du både fået nogle gode ideer til, hvordan du finder de bedste Black November tilbud – uden at falde for et, der er så ekstremt billigt, at du bliver narret af nettets udspekulerede svindlere.

Samtidig har du også fundet ud af, hvilke produkter du oftest kan få de bedste Black November tilbud på. Samt hvordan du sikrer dig, at du handler hos en troværdig webshop, du kan regne med.

Vil du være helt sikker på at finde årets bedste Black November tilbud?

Så rul tilbage til oversigten med Black Novemer tilbud fra udvalgte danske webshops, baseret på en høj score på TrustPilot og masser af gode kundeanmeldelser.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne