Black Friday cykel tilbud

Velkommen til årets absolut bedste Black Friday tilbud på cykler. Du har her en lang række cykeltilbud fra flere forskellige cykelforhandlere. Det gælder både herrecykler, damecykler og børnecykler. Tjek de mange gode tilbud her på siden, eller direkte hos de specifikke forhandlere.

Gode Black Friday tilbud på cykler

Avenue Broadway Spirit Herre 7g ...

Tilbud
Original price was: 9.999,00 kr..Current price is: 7.599,00 kr..

Bianchi Duel 27.1 Acera/Altus 24...

Tilbud
Original price was: 4.499,00 kr..Current price is: 3.199,00 kr..

Bianchi Kuma 27.1 - Deore Mix 27...

Tilbud
Original price was: 5.799,00 kr..Current price is: 4.499,00 kr..

Bianchi Magma 9.2 Alivio Mix 2x9...

Tilbud
Original price was: 7.499,00 kr..Current price is: 4.999,00 kr..

Bianchi Specialissima (Marco Pan...

Tilbud
Original price was: 99.999,00 kr..Current price is: 49.999,00 kr..

Centurion Basic Fitness Dame 8g ...

Tilbud
Original price was: 5.499,00 kr..Current price is: 3.799,00 kr..

Centurion Le Mans Herre 7g - KAM...

Tilbud
Original price was: 4.499,00 kr..Current price is: 3.599,00 kr..

Centurion Zero Dame 16g Skivebre...

Tilbud
Original price was: 6.499,00 kr..Current price is: 4.499,00 kr..

Giant Liv Langma Advanced 0 - KA...

Tilbud
Original price was: 26.699,00 kr..Current price is: 20.999,00 kr..

Giant Liv Thrive 0 Disc - Lilla

Tilbud
Original price was: 9.999,00 kr..Current price is: 6.499,00 kr..

Gode Black Friday tilbud på børnecykler

Principia A2.4 24" 7g - Sort

Tilbud
Original price was: 4.699,00 kr..Current price is: 3.999,00 kr..

Volare Rose 16" pigecykel - Hvid...

Tilbud
Original price was: 1.799,00 kr..Current price is: 1.499,00 kr..

Winther 250 CARGO 20" 3g Pige - ...

Tilbud
Original price was: 3.499,00 kr..Current price is: 2.499,00 kr..

Winther 350 Dirt Pige 3g 24" - Hvid

Tilbud
Original price was: 3.999,00 kr..Current price is: 2.999,00 kr..

Yipeeh 12" drengecykel - Sort

Tilbud
Original price was: 1.199,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

Yipeeh 16" drengecykel - Sort

Tilbud
Original price was: 1.599,00 kr..Current price is: 1.349,00 kr..

Bergamont E-Horizon Sport Gent 2...

Tilbud
Original price was: 26.999,00 kr..Current price is: 18.899,00 kr..

Kildemoes Bikerz 18" Dreng 2023 ...

Tilbud
Original price was: 3.699,00 kr..Current price is: 2.599,00 kr..

Kildemoes Intruder MTB 3g 20" Dr...

Tilbud
Original price was: 5.799,00 kr..Current price is: 4.499,00 kr..

Kildemoes Intruder MTB 7g 24" Dr...

Tilbud
Original price was: 6.299,00 kr..Current price is: 4.724,00 kr..

Årets bedste Black Friday cykel tilbud  2024

”Jeg er så glad for min cykel”… Eller det kan du i hvert fald hurtigt blive med de Black Friday cykel tilbud, du bliver præsenteret for her på siden. For vi har ikke været kræsne. Så har du brug for et tohjulet køretøj for at komme på arbejde, eller vil du måske bare gerne i bedre form, venter din nye cykel lige om hjørnet.

Spørgsmålet er bare, hvilken cykel det skal være? Lad os sammen finde ud af det blandt de mange Black Friday cykel tilbud, vi har fundet frem til dig!

 

Find den bedste cykel med Black Friday cykel tilbud

Har du fået det at cykle ind med flasken? Kan du slet ikke lade være med at gribe fat i cyklen, når den står på højt solskin udenfor? Mange danskere er vokset op med cyklen som en fast følgesvend. Vi er en cykelnation uden lige. Derfor giver det også rigtig god mening, at du på en dag som Black Friday vælger at kigge dig om efter en ny cykel.

Det er også en god ide, da du her vil kunne finde:

 • Black Friday tilbud på børnecykler
 • Black Friday damecykel tilbud
 • Black Friday herrecykel tilbud
 • Black Friday elcykel tilbud
 • MTB cykel tilbud 
   

Vi giver ikke nogen garantier for, hvad du alt vil kunne finde af gode Black Friday tilbud på cykler. For det er ikke os, der styrer det. Vi er blot dem, der formidler tilbuddene fra butikkerne til dig, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik.

Det skal jo gerne være sjovt at shoppe din kommende cykel!

 

Få mere bevægelse ind i hverdagen med en cykel købt på Black Friday cykel tilbud

Frisk luft. Fugle, der kvidrer. Sol. Regn. Blæst. Det er godt at komme ud at mærke naturen og få lidt farve i kinderne. Det gør godt for sjælen. Det gør godt for sundheden. Det er netop, hvad du kan komme meget mere til, når du går på jagt efter et godt Black Friday cykel tilbud. Du får ikke kun en billig og lækker cykel. Du får også et fantastisk udgangspunkt for at gøre noget godt for dig selv.

Bevægelse er vigtigt for at få et liv, der gerne er langt, men hvor du også kan det, du gerne vil. Kroppen har brug for at blive brugt og blive udfordret. Det giver også godt til den øverste etage både i forbindelse med arbejde og derhjemme. For det giver overskud og energi.

Spørgsmålet er så bare, hvilken cykel du gerne skal have fundet på Black Friday cykel tilbud? Lad det være en, som du meget gerne vil lufte, og som du altid glæder dig til at sætte dig op på.

 

Hvor billig cykel kan man få med et Black Friday cykel tilbud?

Det er næsten lige så svært at svare på, som hvad en bil koster. Der er mange parametre at tænke ind i en cykel. Da prislejet er på alt lige fra få tusinde kroner for en simpel cykel og helt op til 70.000+ kroner for avancerede landevejscykler, er det ikke et nemt spørgsmål at stille.

Du får dog et indblik i det gennem de cykler, vi har valgt at præsentere dig for her på siden. Det vil være alt lige fra klassiske herre- og damecykler til elcykler og mountainbikes. Det kan derfor være en rigtig god ide at bestemme dig for et budget på forhånd, så du kan kigge meget målrettet og nøje sortere i de mange Black Friday cykel tilbud.

Den bedste cykel for dig, er ikke nødvendigvis hverken den billigste eller den bedste. Men det er en cykel, der passer til dine behov, og som du også føler, du har råd til at cykle på. Det skal gerne være en glæde at rulle afsted på landevejen eller mountainbikebanen.

 

Hvad skal man være opmærksom på med en cykel købt på Black Friday?

Det er umiddelbart ganske ufarligt at købe en cykel på Black Friday. I hvert fald hvis du gør det hos webshops, du i forvejen kender, eller som du kan læse dig til, er troværdige og pålidelige.

Men det er nok ikke gået din næse helt forbi, at der de seneste to år har været udfordringer i forsyningskæden. Vi mærker stadig effekterne af det, hvorfor der godt kan være ekstra leveringstid, når du vælger at benytte dig af et Black Friday cykel tilbud.  Det er naturligvis noget, der vil være oplyst, inden du klikker i kurven. Det har ikke betydning for kvaliteten af cyklen – produktionen og leveringen af den kan bare godt tage lidt længere tid.

Det gælder især på de noget dyrere cykler, som ikke nødvendigvis er på lager af samme årsag. Det kan være mountainbikes eller de meget dyre landevejscykler. Spørg gerne hos butikken, hvis du gerne vil være sikker i forhold til leveringstiden.

 

Find en god julegave med Black Friday cykel tilbud

Er det ikke en cykel til dig selv, du er på udkig efter? Men håber du at kunne finde en lækker cykel på et Black Friday cykel tilbud? Det er der rig mulighed for, da det bugner med tilbud såsom:

 • Mountainbike Black Friday tilbud
 • Black Friday tilbud på cykler til børn
 • Black Week cykel tilbud
 • Cykel tilbud til mænd
 • Cykel tilbud til damer
 • MTB cykel tilbud 
   

Så er det en cykel til sønnike, du er på udkig efter? Eller mangler konen en ny og elektrisk en af slagsen? Vi kunne ikke forestille os en meget bedre gave end en cykel, da den indbyder til hygge med familien, sjov motion for sig selv eller muligheden for at cykle til og fra arbejde eller skole. Hvem vil ikke gerne kunne pakke en cykel op under juletræet?

 

Skift bilen ud med en cykel på Black Friday

Det er et stort skridt for mange at skifte bilen ud med en cykel. Men det kan sagtens lade sig gøre, hvis du er indstillet på det og ikke er afhængig af den for at komme på arbejde eller hente børnene.

Bor du i et byområde med god offentlig transport, kan der være mange penge at spare på at gøre brug af et Black Friday cykel tilbud og simpelthen skifte den ud med bilen.

Du sparer blandt andet:

 • Udgiften til brændstof
 • Udgiften til service
 • Udgiften til reparationer
 • Udgiften til forsikring 
   

Der er også udgifter ved at have en cykel, som man bruger hver dag. Men da det er muligt at få en serviceaftale hos den lokale cykelsmed for ganske få hundrede kroner i måneden, er der ret mange penge at spare på at skifte bilen ud med cyklen. Du kan meget vel spare op til familiens sommerferie ved ikke længere at have en bil. Simpelthen fordi der er så mange penge at spare ved at gøre det nummer.

En anden fordel er naturligvis også, at du minimerer dit CO2-aftyk gevaldigt, når du skaffer dig af med din bil. Det er også værd at have med i tankerne i disse dage, hvor netop det fylder rigtig meget i manges bevidsthed.

Finder du en cykel på et Black Friday cykel tilbud til en meget attraktiv pris, er der ekstra meget at hente i forhold til, hvad du også kan få ved at sælge bilen.

 

Hvor finder man de bedste Black Friday tilbud på cykler?

Det satser vi på, at du gør lige her hos os. For er der noget, vi har gjort en del ud af, så er det at finde de bedste Black Friday tilbud på cykler til dig og andre cykelglade danskere. Hvad der er det bedste cykel tilbud, er i virkeligheden meget individuelt. For hvilken cykel er det, du gerne vil finde? Hvad er dit budget? Og hvad har du ellers af krav? Det kan du med fordel gøre op med dig selv, inden du klikker dig videre til nogle af alle de webshops, vi linker til her.

Vi har samlet lidt forskellige webshops her på siden, så du har lidt forskellige udgangspunkter. Vi vil gerne kunne tilbyde dig de bedste tilbud – men også at du finder den bedste cykel for dig eller den, der er så heldig at skulle have den.

Der er ikke noget så dejligt som at kunne skifte den gamle og slidte cykel ud med en ny. Eller at overraske sit barn med en splinterny og lækker cykel. En cykel kan være udgangspunkt for stor og meget glæde.

Så klik dig endeligt gerne omkring og lad dig inspirere af de mange Black Friday cykel tilbud.

 

Husk en god cykelhjelm sammen med cyklen!

Til en god cykel hører der også en god cykelhjelm. Den er et must, når du skal ud at lufte kroppen og hjulene. Black Friday er en oplagt dag at købe en cykelhjelm på, da de som regel også vil være på tilbud. Det betyder, at du kan købe en af en professionel kvalitet til langt mindre, end hvad de ellers ville tage for den.

Om du er til en klassisk cykelhjelm, eller godt kunne tænke dig at prøve den smarte fra Hövding, som skal sidde rundt om nakken, bør du kunne finde en til gode priser. Det er vigtigt at passe godt på dig selv og hovedet. Vi lever kun en gang – og det skal jo gerne være et langt og godt liv uden store skavanker.

Vælger du at gå efter en klassisk cykelhjelm i forbindelse med Black Friday cykel tilbud, er det vigtigt at være opmærksom på størrelsen. Det er ærgerligt at komme hjem til en hjelm, der er alt for lille eller for stor.

Og nu du er i gang: så husk også lys. Så er du klar til at cykle afsted på de mørke aftener.

 

Hvor meget kan man spare med Black Friday cykel tilbud?

Alt lige fra nogle hundrede kroner til flere tusinde kroner. For det kommer helt an på, hvor mange procenter, der bliver givet som tilbud og ikke mindst, hvad cyklen har kostet i vejledende udsalgspris. Så du kan sagtens være heldig at falde over en elcykel med 2-3.000 kroners rabat eller en racercykel med 5.000 kroners rabat.

På den anden side kan det også være, at der er 500 kroner at spare på en god og simpel børnecykel eller en tusse på en klassisk herre- eller damecykel. Black Friday tilbud på cykler varierer utroligt meget. Derfor er det heller ikke til at sige, hvor heldig du kan være med priserne.

Du finder kun ud af det ved at kigge nærmere på diverse Black Friday tilbud. Ser du ikke prisen og besparelsen her, vil du kunne se det, når du klikker dig videre ind på produktet. Her vil der også fremgå nærmere specifikationer og oplysninger om alt lige fra levering, til hvad du kan tilkøbe af ekstraudstyr.

Vi håber, at du finder en cykel, der matcher dine behov eller de ønsker, der er fra den, der gerne vil have cyklen. Det giver et godt udgangspunkt for bevægelse.

 

Find den første cykel til barnet med et Black Friday cykel tilbud

Har du et barn, der har lært at cykle? Og som nu er klar til at få sin første cykel? Det skal du bare omfavne! For er der noget mere fantastisk end at give sådan en gave til et barn? Vi er helt sikre på, at det vil være den bedste julegave i mange år.

For børn er det at have sin egen cykel noget meget stort. For man er et ”stort” barn, når man har sin egen cykel og også selv kan cykle helt uden støtteben. Der er mange fine børnecykler at vælge mellem på de webshops, vi har linket til.

Så vi håber, at vores indsats med indsamling af Black Friday cykel tilbud lønner sig.

 

Udnyt de gode Black Friday cykel tilbud i dag og forkæl dig selv

Har du allerede udset dig et helt specifikt tilbud? Eller går du og venter på, at en særlig model bliver sat til salg for en bestemt pris? Om du er fastsat på noget bestemt eller er meget åben for det, der nu bliver sat tilbud på, er du velkommen til at lade dig overraske gennem os.

Vi har forsøgt at finde de bedste Black Friday cykel tilbud hos både små og store forhandlere. Det skal gerne være nemt for dig at finde det, du har brug for. Det har bestemt ikke været nemt, men vi håber, at vi med vores indsats kan inspirere dig til at få en rigtig fin og lækker cykel, som du glæder dig til at vise frem og tage i brug.

Finder du ikke et cykel tilbud i dag, kan du være ganske rolig. For der er mange butikker, der vælger at strække tilbuddene og kampagnerne over mange dage. Der er både Cyber Monday og Black Week. Vend gerne tilbage løbende hos os, hvis ikke du finder det, du leder efter i først omgang. Det kan sagtens betale sig at være tålmodig!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Black Friday tilbud på cykler

Der er ofte rigtig gode Black Friday tilbud på cykler. Det gælder både herre, dame og børnecykler af alle typer. Afhængig af forhandler og cykelmærke, vil du ofte kunne spare op til 30-50% på en cykel til Black Friday.

Det er ikke til at sige hvilken forhandler der præcist vil have de bedste tilbud på cykler til Black Friday i år. Det kan være den ene har de bedste tilbud på børnecykler, mens en anden har de bedste tilbud på MTB cykler. Her på siden samler vi alle de bedste Black Friday tilbud på cykler, på tværs af flere forhandlere. Der er dermed rigtig god chance for, at det er her du finder de absolut bedste tilbud.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne