Årets bedste Black Weekend tilbud 2024

Black Weekend forlænger Black Fridays tilbudsfest til hele den weekend, der kommer efter det verdenskendte shoppingfænomen. Men selv om Black Weekend tilbud gælder i længere tid, er de tit hurtigt udsolgt. Tjek årets bedste Black Weekend tilbud nedenfor – og læs vores guide til, hvordan du forbereder dig bedst muligt til Black Weekend efter oversigten.

Gode Black Weekend deals

Sony PlayStation 5 (PS5)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Musclepain Pro Massagepistol

Tilbud
Original price was: 1.800,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

Apple iPhone 15 128GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Apple AirPods Pro (2nd generation)

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Garmin Vivoactive 4s

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Microsoft Xbox Series X

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Sony PS5 DualSense Trådløs Contr...

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Oral-B iO Series 9

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Dell Alienware OLED gaming monitor

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB

Tilbud
Se dagens bedste pris »

Blackfri’s guide til de bedste Black Weekend tilbud

Black Weekend tilbuddene forlænger Black Fridays tilbudsrus til hele den efterfølgende weekend – og tit til og med den efterfølgende Cyber Monday. Men selvom der er mere tid til at shoppe, gælder det stadig om at være forberedt. For de mest eftertragtede tilbud forsvinder hurtigt. Samtidig står internettets svindlere på spring for at udnytte den travle handelsperiode.

Derfor bør du have lagt en målrettet plan – og vide, hvordan du nemt og hurtigt kan kende fupwebshops fra ægte, ærlige webshops med Black Weekend tilbud, du trygt kan slå til på.

I denne guide får du både en grundig fremgangsmåde til at udpege de bedste tilbud. Og en nem måde, du kan bruge, hvis du mistænker et Black Weekend tilbud for at være for godt til at være sandt.

 

Sådan finder du årets bedste Black Weekend tilbud, som du trygt kan købe

Vil du være helt sikker på, at du får handlet i en webshop, som du kan stole på? Og som overholder den danske lovgivning på området?

Så kan du med fordel rulle tilbage til oversigten ovenfor.

Her har vi samlet de bedste Black Weekend tilbud fra udvalgte danske webshops, der forhandler de mest populære produktkategorier som f.eks. mobiltelefoner, forbrugselektronik og hårde hvidevarer.

Hver enkelt webshop er udvalgt på grund af deres høje score på TrustPilot. Og de mange gode kundeanmeldelser vi har kunnet finde på nettet.

Det sikrer dig, at du gør en tryg handel, og er sikker på både hurtig levering, god kundeservice og en problemfri og hurtig håndtering af returvarer og eventuelle reklamationer.

Så vil du handle trygt, sikkert og med dansk returret og garanti, skal du handle hos de webshops, du finder i oversigten.

Og har de ikke det Black Weekend tilbud, du jagter, bør du følge de tips, tricks og gode råd, vi giver i resten af denne guide.

 

Hvad er Black Weekend?

Black Weekend er en forlængelse af Black Friday, en amerikansk tradition, der oprindeligt markerede starten på julehandlen. Den ligger på fredagen efter den amerikanske Thanksgiving, som oftest er en ”indeklemt fridag” for mange amerikanere – og netop blev brugt til shopping.

Med internettets og de første webshops fremkomst i midten af 1990’erne, bredte traditionen sig til disse. Og i takt med at Black Friday er blevet mere og mere populært over hele verden, er tilbudsfesten udvidet, så den i dag varer enten hele fredagen og weekenden efter Thanksgiving (Black Weekend), hele ugen (Black Week) eller hele måneden (Black November).

 

Hvornår er det Black Weekend?

Umiddelbart er det ret enkelt, hvornår Black Weekend starter og slutter:

Black Weekend starter på Black Friday. Og slutter typisk efter Cyber Monday – det tidlige internets pendant til Black Friday.

Men hos nogle webshops skyder de allerede deres Black Weekend tilbud i gang om torsdagen. Og hos andre gælder tilbuddene ikke længere end til om søndagen efter Black Friday.

Så vil du være sikker på, at du får fat i de bedste Black Weekend tilbud, som du jagter, bør du være klar, når butikkerne eller de webshops, du jagter dem på, skyder deres Black Weekend i gang.

 

Hvordan forbereder du dig bedst til Black Weekend?

Vil du have størst chance for at få fingrene i de bedste Black Weekend tilbud, er det vigtigt, at du går i gang med forberedelserne i god tid.

På den måde kan du nemt finde ud af, hvilke webshops der højst sandsynligvis har Black Weekend tilbud på de produkter, du har brug for. For de webshops som forhandler produktet, er højst sandsynligvis også dem, som kommer med Black Weekend tilbud på det.

I samme arbejdsgang kan du også tjekke de enkelte webshops troværdighed. På den måde sikrer du dig bedst muligt mod at komme til at handle i en fupwebshop. Som kun er oprettet for at stjæle dine kortoplysninger. Eller for at få dig til at falde i en abonnementsfælde.

Skal du forberede dig bedst muligt, har du brug for en gennemtænkt og strømlinet plan, du kan gå frem efter. En plan, som sikrer dig, at du får undersøgt alting helt til bunds.

Den plan kunne f.eks. se sådan her ud:

 1. Find ud af, hvad du vil købe:Hver er det for produkter, du vil jagte Black Weekend tilbud på? Skriv en liste over de produkter, du skal bruge. Og undersøg, hvad det helt præcist er for en model, farve og så videre, du helst vil have fat i. Samt eventuelt hvilke alternativer, der kunne være en god erstatning for dem.
 2. Undersøg prisniveauet: Brug derefter en prissammenligningstjeneste som Kelkoo, PriceRunner eller Prisjagt.dk til at finde ud af, hvilke webshops der forhandler produktet. Det giver dig samtidig en ide om, hvad den billigste ”normalpris” er, og gør det muligt at beregne prisniveauet på varen.
 3. Bestem dig for et budget: Ud fra din viden om, hvad det normale prisniveau ligger på, kan du beslutte dig for, hvilket budget du vil afsætte til købet. Budgettet bør maksimalt ligge på samme niveau som den billigste pris. Og er du frisk, lægger du det under. Men husk at overholde budgettet – eller beslut dig som minimum for, hvor højt din prismæssige smertegrænse ligger.
 4. Vurdér de enkelte tilbud: Efterhånden som de forskellige Black Weekend tilbud dukker op, kan du også bruge din viden om prisniveauet til at vurdere, hvor gode tilbuddene er. For i nogle tilfælde er prisen på Black Weekend tilbuddet ikke billigere, end du normalt kan købe produktet til. Og i andre tilfælde er det så lavt, at du kan regne ud, at det ikke kan være rigtigt.
 5. Undersøg webshoppens troværdighed: De webshops du ikke kender, som forhandler det produkt, du jagter, bør du være ekstra grundig med at undersøge troværdigheden af. Hvordan du griber det an, kommer vi tilbage til senere i guiden.
 6. Shortlist de bedste Black Weekend tilbud: Ud fra din research lister du for hvert produkt de billigste 3-5 webshops, som virker legitime. Rangorden dem efter, hvem der har det billigste Black Weekend tilbud. Og opdatér løbende din liste, når der kommer bedre tilbud.
 7. Tilmeld dig deres nyhedsbrev, og følg dem på de sociale medier: Webshoppens nyhedsbrev er typisk der, hvor de fortæller om deres Black Weekend tilbud først. Samt på de sociale medier som webshoppen har en profilside på. Typisk Instagram, Facebook eller TikTok.
 8. Hvornår går startskuddet til Black Weekend: Undersøg også, hvornår de enkelte webshops Black Weekend helt præcist (på klokkeslæt) begynder. Det giver dig en køreplan for, hvilke webshops du skal besøge først, for de produkter du jagter Black Weekend tilbud på.
 9. Opret en konto på de webshops, du regner med at handle på: Vil du virkelig spare tid, når først der bliver åbnet for Black Weekend på de billigste webshops, opretter du en konto på webshoppen på forhånd. Så slipper du for at skulle angive navn, adresse og andre kontaktinformationer, og skal bare klikke dit Black Weekend tilbud i kurven og gå direkte til kassen med det samme.
 10. Undvig ikke fra din plan:Black Weekend kan være svær at komme igennem, uden at blive fristet. Så hold dig til den plan, du har lagt. Og de webshops, du har udvalgt. Bliv ikke fristet til at købe mere end du havde planlagt, når først Black Weekend starter. Og skulle du møde et billigere Black Weekend tilbud på det produkt, du vil købe, bør du undersøge webshoppens ægthed ekstra grundigt, så du ikke bliver snydt alligevel.
   

Bruger du denne fremgangsmåde, står du med en prioriteret liste over webshops for hver af de produkter, du gerne vil købe som Black Weekend tilbud. Og en nøje plan for i hvilken rækkefølge du skal forsøge at få fat i de bedste tilbud, før de er udsolgt.

På den måde kan du gøre den bedste og mest trygge handel i løbet af Black Weekend.

 

5 spørgsmål, som afslører Black Weekend tilbud, der er fup og svindel

Vil du sikre dig bedst muligt mod at få handlet et sted, hvor du enten får stjålet dine kortoplysninger, eller får et ubrugeligt abonnement smuglet med i indkøbskurven?

Så er du nødt til at undersøge alle de webshops grundigt, som du ikke kender i forvejen.

For hvert år dukker der masser af helt nye og ukendte webshops op, som lokker med vanvittigt billige tilbud på nogle af de produkter, som folk erfaringsvis går efter på Black Weekend. Som f.eks. nye mobiltelefoner, årets mest hotte julegaveideer og forbrugselektronik, køkkenmaskiner, hårde hvidevarer med videre.

Fupwebshops kan være svære at spotte, fordi AI-værktøjer i dag gør det muligt for svindlerne at skrive på fejlfrit dansk, og præsentere webshoppens varer på en måde, der minder om den, du er vant til fra legitime danske webshops.

Derfor er du nødt til at dykke ned i de detaljer, de ikke kan snyde med, hvis du er i tvivl om ægtheden af en webshop.

Det handler om disse 5 spørgsmål, som du rimelig hurtigt kan finde svar på:

 • Har webshoppen anmeldelser og score på TrustPilot? – Det første du kan gøre, er at undersøge om webshoppen er anmeldt på TrustPilot. Og hvilken score og hvilke kundeanmeldelser, den har der. For driftige svindlere er blevet afsløret i at oprette deres webshop, og lave fupanmeldelser og vurderinger på vurderingstjenester som netop TrustPilot. Så er en meget positiv vurdering a fen webshop baseret på ganske få anmeldelser, og er de anmeldelser, der er, meget rosenrøde, bør du være på vagt. Også selv om du finder anmeldelserne og vurderingerne på troværdige vurderingstjenester på nettet.
 • Har webshoppen et CVR-nummer? – Vil du være sikker på, at du handler i en dansk webshop, hvor købeloven gælder, skal webshoppen have dansk CVR-nummer. Det bør stå i footeren på webshoppen, og være til at slå op i CVR-registeret. Er det ikke det, eller er det et helt andet firma, der har det pågældende CVR-nummer, bør du lade være med at handle hos den webshop.
 • Er webshoppen e-mærket? – Så bør det tilhørende certifikat være til at slå op. Enten ved at klikke på e-mærket logoet på webshoppen. Eller ved at søge på webshoppen på e-mærkets hjemmeside.
 • Tager de telefonen i kundeservice? – En seriøs webshop har et telefonnummer til kundeservice. Ring til det, og tjek om nummeret er ægte, det bliver taget inden for åbningstiden, og at det rent faktisk er webshoppen, du har fået fat i.
 • Er webadressen sikker? – Tjek, at der altid står ”https://” foran webshoppens webadresse – både når du surfer rundt på webshoppen. Og især når du skal betale for de varer, du har købt. Står der på noget tidspunkt kun ”http://”, bør du vælge webshoppen fra.
   

Finder du svar på de 5 spørgsmål ovenfor, er der stor sandsynlighed for, at du får sorteret de dubiøse webshops fra, som kun er sat i verden for at snyde dig på Black Weekend.

 

Hvad gør du, hvis du har handlet i en fupwebshop på Black Weekend?

Hvis du som dansk forbruger opdager, at du har handlet i en fupwebshop, er der en række tiltag, du kan fortage, som kan være med til at minimere skaden og øge chancerne for at få dine penge tilbage:

 1. Gem beviserne: Gem alle e-mails, kvitteringer og skærmbilleder af webshoppen og dit køb (så er du bare det mindste i tvivl, bør du huske at tage skærmbilleder, når du gennemfører dit køb). Disse kan være nødvendige som bevismateriale i din sag mod svindlerne.
 2. Kontakt din bank eller kortudsteder: Så snart du opdager svindlen, skal du kontakte din bank eller kortudsteder og forklare situationen. De kan ofte hjælpe med at tilbageføre transaktionen (chargeback) og lukke dit betalingskort for at forhindre yderligere svindel.
 3. Anmeld svindlen til politiet: Indgiv en politianmeldelse enten via politiets hjemmeside eller ved at kontakte din lokale politistation. Hav alle relevante oplysninger klar, inklusive detaljer om købet og webshoppens navn og adresse. Anmelder du sagen til banken, vil de oftest også politianmelde sagen. Så hør banken, om du behøver gøre noget selv.
 4. Rapporter fupwebshoppen til forbrugerorganisationer: Underret Forbrugerombudsmanden eller e-mærket, hvis webshoppen reklamerer med og måske ligefrem kan fremvise et gyldigt e-mærke. Disse organisationer kan tage skridt til at advare andre forbrugere og lukke svindelwebshops.
 5. Overvåg dine kontoudtog: Hold øje med dine kontoudtog for at opdage eventuelle mistænkelige aktiviteter. Rapportér straks enhver uautoriseret transaktion til din bank. HUSK: Der kan gå op til flere måneder, inden svindlerne misbruger dine kortoplysninger. Så køber du noget et sted, hvor du hverken får varerne, eller der bliver trukket penge på dit kort på Black Weekend, bør du blive ved med at holde ekstra godt øje med dine kontoudtog længe efter Black Weekend.
   

Ved at følge disse trin kan du bedre beskytte dig selv og dine penge, hvis du skulle være uheldig at handle i en fupwebshop.

 

Er du klar til at jagte Black Weekend tilbud?

Men den viden som guiden har givet dig, skulle du gerne være godt rustet til at jage de Black Weekend tilbud, du har sat næsen op efter – og undgå, at få handlet hos et svindlerfirma.

Vil du være helt sikker på en god og tryg handel på Black Weekend?

Så tag turen tilbage til oversigten øverst på siden, og slå til på de af årets bedste Black Weekend-tilbud du finder fra udvalgte danske webshops med høj kundetilfredshed.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne