Black Friday airfryer tilbud

Her har du den ultimative guide til årets bedste Black Friday tilbud på airfryere! Du finder skarpe priser på kendte brands som Philips, Cosori, OBH Nordica og mange flere.

Gode Black Friday tilbud på airfryere

Airfryer 3.2 l. (fedtfattig: gri...

Tilbud
Original price was: 1.199,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Instant Pot airfryer - Vortex Pl...

Tilbud
Original price was: 1.599,00 kr..Current price is: 1.099,00 kr..

Instant Pot airfryer - Vortex Pl...

Tilbud
Original price was: 2.499,00 kr..Current price is: 1.799,00 kr..

Airfryer 1,8 l. fra Royalty Line...

Tilbud
Original price was: 999,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Profi Cook airfryer - 501200

Tilbud
Original price was: 1.999,00 kr..Current price is: 999,00 kr..

Airfryer-kogebogen - Hardback

Tilbud
Original price was: 279,95 kr..Current price is: 175,00 kr..

Berlinger Haus - Airfryer 3.2 L ...

Tilbud
Original price was: 1.359,00 kr..Current price is: 569,00 kr..

Berlinger Haus - Airfryer 3.2L /...

Tilbud
Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Berlinger Haus - Airfryer 3.2L /...

Tilbud
Original price was: 1.379,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Caso airfryer - CS3000

Tilbud
Original price was: 2.599,00 kr..Current price is: 1.599,00 kr..

Instant airfryer - Vortex Plus V...

Tilbud
Original price was: 2.699,00 kr..Current price is: 1.799,00 kr..

Instant airfryer - Vortex Slim Q...

Tilbud
Original price was: 1.199,00 kr..Current price is: 949,00 kr..

Lækre opskrifter til din airfrye...

Tilbud
Original price was: 199,95 kr..Current price is: 139,95 kr..

Ninja Foodi airfryer dual zone -...

Tilbud
Original price was: 2.099,00 kr..Current price is: 1.399,00 kr..

OBH Nordica airfryer - Easy Fry ...

Tilbud
Original price was: 1.649,00 kr..Current price is: 799,00 kr..

Årets bedste Black Friday airfryer tilbud 2024

Så skal der laves mad! Af den gode slags! Kan du nærmest allerede smage den sprøde overflade på kartoflerne eller det sprøde skind på kyllingen? Så er der ingen tvivl om, at du skal på jagt efter det bedste Black Friday airfryer tilbud!

Black Friday tilbud på airfryere er netop også, hvad du finder her. For vi har allerede gjort forarbejdet og fundet frem til webshops, der ikke er blege for at smide nogle gode tilbud på dem afsted. Og her taler via altså om nogle af de absolut bedste airfryere på markedet.

Det betyder, at du ikke er langt fra et rigtig godt og sprødt måltid.

 

Find det bedste Black Friday airfryer tilbud  

En airfryer er et fantastisk køkkenredskab. Det kan på relativt kort tid tilberede lækre grøntsager, kød og andet med en sprød skorpe. Den fylder ikke meget og er oplagt at have, hvis man er studerende med et lille tekøkken. Men den er også perfekt til dig eller jer, der bare godt kan lide friturestegt mad, men som gerne vil gøre det i en sundere indpakning. Det er muligt at få dem i forskellige størrelser, så der også er til den lidt større familie, uden I behøver lave mange portioner.

Det flyder over med tilbud på en dag som Black Friday. Så for at give dig muligheden for det bedste airfryer tilbud, har vi samlet nogle af de største og bedste webshops, så du nemt kan få et overblik over de mange tilbud. Du behøver således ikke sidde og lave en masse research og have flere faner åbne, end hvad der er plads til.

Vi kender ikke det fulde sortiment hos diverse webshops. Men du vil kunne være heldig at falde over alt lige fra en Philips airfryer XXL tilbud til et OBH Nordica airfryer tilbud. Du finder kun ud af det ved at gå på opdagelse!

 

Hvad er en airfryer?

Inden du kaster dig over købet af en lækker airfryer, skal vi lige være helt sikker på, at du ved, hvad du kan glæde dig til med den. For mange tror, at den kan sammenlignes med en lille varmluftsovn. Det forstår vi egentligt godt, da den hurtigt kan tilberede en del lækker mad.

Men til forskel fra en ovn, tilbereder en airfryer kartofler, kylling og andre madvarer ved at cirkulere varm luft så hurtigt omkring maden, at fugten og vandet i det bliver varmet så højt op, at partiklerne bliver frigivet fra maden. Det hjælper til at give den sprøde overflade, som de er så populære for.

Mad i en airfryer kan både tilberedes med og uden en lille smule olie alt efter, hvad du godt kunne tænke dig. Af samme grund er den også et rigtig godt alternativ til en frituregryde, da du kan få samme resultat uden en masse olie.

Er du blevet endnu mere hug på at finde et godt Black Friday airfryer tilbud? Så gå på jagt her på siden!

 

Black Friday airfryer tilbud – hvad skal man være opmærksom på?

Der er mange tilbud, der sikkert ligger og frister derude. Men inden du klikker noget i kurven, er det en god ide at være sikker på, at webshoppen er troværdig. De webshops, vi linker til, er naturligvis nogen, du kan stole på.

Men vælger du at klikke dig væk for en stund for at undersøge andre tilbud og muligheder, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om webshoppen er reel nok. For der er desværre mange derude, der har interesse i at snyde købelystne mennesker for penge. Anmeldelser, opsætning af hjemmesiden og teksten kan hurtigt give dig et praj om, hvorvidt hjemmesiden er god nok eller ej. Ellers kan vi anbefale dig at holde dig til webshops og butikker, som du kender i forvejen.

Vær også gerne opmærksom på prisen. For er det reelt set et godt tilbud? Eller har du tidligere på året set den specifikke airfryer til en bedre pris? Bare fordi der er gode tilbud på Black Friday er det ikke ensbetydende med, at det er denne dag, hvor priserne er bedst. Så hav gerne fornuften og den kritiske sans en smule med. Så er du sikker på ikke at blive snydt.

Rigtig god jagt på skarpe tilbud!

 

Kan man finde en billig airfryer til Black Friday?

Ja, det kan du tro, at du kan. Det er netop udgangspunktet for vores samling af Black Friday airfryer tilbud på siden her. De dyreste koster typisk i omegnen af 1.500-2.000 kroner. Her kan der sagtens være 300-400 kroner eller mere at spare, når du kigger på Black Friday tilbud på airfryere.

Det er naturligvis forskelligt, hvad du kan finde af modeller og priser alt efter, hvilken webshop du lægger vejen forbi. Vi kan ikke garantere nogen priser, men vi kan hjælpe dig til at finde de bedste mulige om ikke andet.

Du kan med fordel holde et skarpt øje på både Black Friday lige så vel som i hele Black Week, da der også her kommer til at være nogle vilde Philips airfryer tilbud med flere. Så har du ikke hele dagen til at sidde og holde øje med tilbud, har du en hel uge til at gøre det i stedet for.

 

Hvor finder man et godt Black Friday airfryer tilbud?

Det gør du netop lige her! Vi har samlet og systematiseret tilbuddene, så du kan hoppe ned i en verden af airfryere og tilbud ét og samme sted. Vi linker til andre webshops, som du bliver ledt direkte ind på, hvis du finder en airfryer, der matcher det, du kigger efter.

Vi håber, det gør din søgen lidt mere overskuelig og nemt at gå til. Har du spørgsmål til en model eller leveringstiden, skal du henvende dig til den enkelte webshop. Så fortæller de dig alt, du gerne vil vide.

 

Giv en god julegave med et Black Friday airfryer tilbud

Har du et ungt menneske, der snart skal flytte hjemmefra? Har du en mor, der godt kunne bruge noget andet end ovnen til kartoflerne? En airfryer er i virkeligheden en god gave til alle, der godt kan lide at lave god mad. Det behøver ikke være hver dag men bare en gang imellem. For den er nem at betjene og gør tiden i køkkenet til en leg.

Unge mennesker kan især have stor glæde af den, da den er et godt supplement til gryderne og panden, hvis ikke der er plads til en ovn. Med det sagt er den også en rigtig god gave til børnefamilien, da den gør kartofler og grøntsager lidt mere spændende og indbydende at spise – uden det behøver være friture. En pølsemix kan også meget nemt laves i en airfryer med langt mindre olie på de dage, hvor gulerødderne måske ikke lige trækker.

Uanset budget bør du kunne finde et Black Friday airfryer tilbud, der matcher. For da de netop kan fås i mange forskellige størrelser og dermed også priser, er der næsten for ethvert budget. Du får i hvert fald rigtig meget for pengene for omkring 500 kroner.

 

Er en airfryer et sundere valg?

Det er lidt både og. For vil du gerne gå efter et Black Friday Airfryer tilbud, fordi du gerne vil lave sundere mad, kan du også godt komme til det. Men det er kun et sundere valg, hvis du er vant til at lave kartofler, pomfritter og kylling i friture. For er du vant til at lave det i ovnen, kommer det næsten ud på det samme. Fordelen er dog, at du kan bruge mindre olie med airfryeren kontra ovnen.

Hjælper en airfryer dig samtidig også til at begynde at spise flere grøntsager, er det en helt anden snak. For så er der ingen tvivl om, at det er et meget sundere valg for dig. Kartofler, gulerødder og andre grøntsager og rodfrugter kan gøres lækre sammen med lidt olie og krydderier i en airfryer, fordi de får en sprød skorpe, uden det har betydning for saften og kraften bag overfladen.

Vil du gerne have inspiration til nogle sunde og lækre opskrifter, kan du få det mange steder på nettet. Der er mange gode opskrifter på diverse madvarer og retter, som du måske ikke selv har haft tænkt på, at du kan bruge din kommende airfryer til.

 

Kom godt i gang i køkkenet med Black Friday tilbud på airfryere

En airfryer er måske nok en af de bedste opfindelser, der længe har været til køkkenet. For den gør det umådeligt nemt at tilberede maden, selv hvis man ikke skulle have en ovn til rådighed. Det går hurtigt, det bliver godt, det smager lækkert. Fordi det er så nemt, bliver det også meget sjovere at være i køkkenet. For du skal ikke på samme vis være opmærksom som ved ovnen, da du efter de første gange ved, hvad du skal sætte timeren til – så passer maden sig selv, mens du kan slappe af, tage et bad eller forberede desserten.

Det er bare lidt sjovere at være i køkkenet, når der er en maskine, der er nem at tage i brug til alverdens råvarer. Er du ikke fuldt overbevist, inden du klikker et Black Friday airfryer tilbud i kurven, bliver du det i hvert fald, så snart du tager den i brug.

Vi opdaterer løbende for Black Friday airfryer tilbud, så du kan være sikker på ikke at gå glip af et eneste. Om du er på jagt efter en julegave til mor, en flytte-hjemmefra-gave til sønnike eller forkælelse til dig selv, er muligheden for at finde den rette i hvert fald til stede.

Rigtig god Black Friday!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Black Friday tilbud på airfryere

Airfryere bliver mere og mere populære, så du kan være sikker på, at der er mange gode Black Friday airfryer tilbud at finde i år! I guiden her samler vi alle de bedste tilbud fra de forskellige forhandlere, så du har dem alle samlet et og samme sted.

Cosori Airfryer har vundet adskillige priser. Det er blandt andet en bedst i test airfryer vinder i Danmark, og har dertil en enormt høj score fra over 12.000 kundeanmeldelser. Der er derfor gode argumenter for, at det er airfryeren fra Cosori, der er den bedste. I guiden her finder du naturligvis gode Black Friday tilbud på Danmarks bedste airfryer.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne