Black Friday kjole tilbud 2024

Skal du have fyldt garderoben med nye kjoler, kan du spare mange penge på at gå på jagt efter et Black Friday kjole tilbud – eller et andet Black Friday tilbud på tøj til kvinder. Se det store udbud af gode Black Friday tilbud på kjoler i oversigten nedenfor. Og læs vores guide til, hvordan du finder de bedste tilbud på kjoler, som ikke er for gode til at være rigtige.

Årets bedste Black Friday tilbud på kjoler

ICHI dame kjole IHEASTER - Cloud...

Tilbud
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 179,99 kr..

ICHI dame kjole IXLIZZIE - Black

Tilbud
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 99,95 kr..

Marta Du Chateau dame kjole 3218...

Tilbud
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 199,95 kr..

PIECES dame kjole PCLUNA - Beetr...

Tilbud
Original price was: 229,95 kr..Current price is: 68,99 kr..

Y.A.S dame kjole YASERIKA - Blac...

Tilbud
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 179,99 kr..

B.YOUNG dame kjole BYPANDINNA - ...

Tilbud
Original price was: 399,95 kr..Current price is: 99,00 kr..

ICHI dame kjole IHGLOVER - Multi...

Tilbud
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 199,98 kr..

Marta Du Chateau dame kjole 3522...

Tilbud
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Marta Du Chateau dame kjole 6138...

Tilbud
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 99,95 kr..

Pieces dame kjole PCNYA - Aprico...

Tilbud
Original price was: 299,95 kr..Current price is: 89,99 kr..

Pieces dame kjole PCNYA - Black

Tilbud
Original price was: 229,95 kr..Current price is: 68,99 kr..

Vero Moda dame kjole VMHYMS - Bl...

Tilbud
Original price was: 379,95 kr..Current price is: 132,98 kr..

Vero moda dame kjole VMLUNA - Dr...

Tilbud
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 99,00 kr..

Marta Du Chateau dame kjole 5400...

Tilbud
Original price was: 649,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Vero Moda dame kjole VMHENNA - N...

Tilbud
Original price was: 299,95 kr..Current price is: 104,98 kr..

Vero Moda dame kjole VMKAYA - Bl...

Tilbud
Original price was: 299,95 kr..Current price is: 119,98 kr..

Vero Moda dame kjole VMKAYA - Lo...

Tilbud
Original price was: 299,95 kr..Current price is: 119,98 kr..

Ichi dame kjole IHKOJUNI - Daybreak

Tilbud
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 179,99 kr..

Vero Moda dame kjole VMALASKA - ...

Tilbud
Original price was: 349,95 kr..Current price is: 104,99 kr..

Vero Moda dame kjole VMHENNA - L...

Tilbud
Original price was: 299,95 kr..Current price is: 104,98 kr..
Black Friday kjole tilbud

Guiden til at finde de smarteste Black Friday kjole tilbud

Hvor mange penge bruger du på kjoler og andet dametøj i løbet af et år?

Har du tænkt over, hvor meget du kan spare på tøjbudgettet, ved at købe Black Friday kjole tilbud frem for at købe tøj hen over hele året? Bevares, der kan da være brug for opgraderinger og en ”ny klud” til en særlig begivenhed nu og da. Men der er virkelig penge at spare på, at foretage den store udskiftning af garderoben én gang om året.

 

Hvorfor skal du købe Black Friday tilbud på kjoler

Black Friday er kendt for sine enorme rabatter. Du kan finde tøj til en brøkdel af prisen sammenlignet med normale udsalg. Så ved at vente til denne ene dag på året, kan du forny din garderobe, og samtidig få mere for pengene. Det betyder, at du kan købe flere eller normalt dyrere stykker tøj uden at overskride dit tøjbudget.

Samtidig tilbyder mange butikker eksklusive varer og kollektioner – eller restpartier af sæsonens hotteste trends – til ekstra gode priser på Black Friday. Det giver dig mulighed for at finde unikke stykker tøj, som du ikke kan få resten af året. Eller få det, du altid har drømt om til en ekstremt lav pris.

 

Spar en masse tid på at shoppe – og undgå impulskøb

Ved at købe alt dit tøj på én gang, slipper du for at skulle handle ofte. Du kan planlægge din garderobe for sæsonen, få overblik over dine køb og sikre, at du har alt, hvad du har brug for. Og glæde dig over de mange penge, du har sparet.

På den måde slipper for de mange små indkøbsture (IRL eller online) til butikkerne gennem året. Det betyder, at du kan bruge den tid på andre ting, du elsker.

Samtidig undgår du impulskøb – eller kan i hvert fald reducere dem gevaldigt. Særligt, hvis du har planlagt, hvad du skal have på forhånd, når du shopper Black Friday tilbud på kjoler og andet dametøj.

 

Tænk strategisk og få en bedre sammensat garderobe

Forbereder du dine Black Friday indkøb i god tid, og går frem efter en liste over, hvad du skal købe, kan du samtidig også koordinere din garderobe bedre. På den måde sikrer du, at få både får alle de nødvendige basisvarer og nogle specielle stykker tøj, der passer godt sammen. Det gør det lettere at sammensætte dine outfits, når du skal klæde dig på – både i hverdagen og til fest.

 

Sådan shopper du Black Friday tilbud på kjoler

Skal du sikre dig, at du finder de helt rigtige Black Friday kjole tilbud til din garderobe, skal lægge en plan, der sikrer, at du få alt det tøj og alle de accessories, du har brug for. Og får det til den billigste pris, uden at du kommer til at shoppe i en webshop, der er oprettet specielt til at franarre dig penge på Black Friday.

Her kan du med fordel starte med at se på, hvad du mangler i din garderobe – eller ligefrem rydde op i den, før du går i gang. Og ud fra det, kan du så undersøge de forskellige webshops, som sælger kjoler. Og finde de ting, du gerne vil have.

Det kræver en slagplan, som f.eks. kunne se sådan ud:

  1. Oprydning i din garderobe – Start med at rydde op i din nuværende garderobe. Tag alt dit tøj ud og sorter det i tre bunker: Behold, doner, smid ud. Gennemgå hver enkelt stykke tøj og overvej, om det stadig passer, om du stadig kan lide det, og om det er i god stand.
  2. Lav en mangelliste – Efter oprydningen har du et klart overblik over, hvad du har, og hvad du mangler. Lav en liste over de stykker tøj, du har brug for, som f.eks. er opdelt i Basisvarer (hvide T-shirts, sorte bukser), særlige tøjstykker (aftenkjoler, festtoppe) og accessories (bælter, tørklæder).
  3. Find inspiration online – Besøg nu dine foretrukne tøj-webshops og modeblogs for at finde inspiration til de outfits, du godt kunne tænke dig. Gem billeder og links til de stykker tøj, du er interesseret i. Og tjek hvilke webshops, der også sælger de samme kjoler ved at søge på andre webshops.
  4. Lav en ønskeliste – Baseret på inspirationen fra de forskellige modeblogs og din research i dine favorit-webshops laver du en ønskeliste med specifikke items fra de forskellige online butikker. Noter mærke, model, farve og størrelse for hvert stykke tøj.
  5. Tilmeld dig nyhedsbreve – Husk også at tilmelde dig nyhedsbreve hos de webshops, du planlægger at købe fra. Mange butikker sender eksklusive Black Friday tilbud til deres nyhedsbrevsmodtagere. Eller afslører deres bedste ”køtilbud” i nyhedsbrevet, længe før varerne kommer til salg på deres webshop.
  6. Følg med på de sociale medier – Tjek også, at du følger dine favoritbutikker på sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter. Mange butikker annoncerer deres bedste Black Friday tilbud og kampagner her.
  7. Sammenlign priser – I god tid før Black Friday, er det en god ide at lave en prissammenligning på de stykker tøj, du har på din ønskeliste. Brug prissammenligningssider og browserudvidelser, der automatisk finder de bedste priser for dig. På den måde kan du få en ide om prisniveauet på de forskellige webshops – samt hvad tøjet normalt koster. Det gør det nemt at spotte de gode tilbud – og dem, som ser for godt ud til at være sandt.
  8. Lav en endelig indkøbsliste – I takt med at de forskellige butikker offentliggør deres Black Friday tilbud på kjoler, laver du en endelig indkøbsliste, som du kan gå frem efter på dagen. Prioriter hvilke stykker tøj, du vil købe først, baseret på hvad du har mest brug for, synes bedst om og hvor godt et tilbud, det er.
  9. Sæt dit budget – Sørg også for, at du har sat realistisk budget. Og at du holder det, selv om du falder over mange andre gode tilbud på selve dagen. På den måde reducerer du risikoen for, at du bruger mere, end du har råd til på Black Friday. Eller ikke har råd til alt det, du skal bruge.
  10. Undersøg, hvornår ”Black Friday” starter – Flere og flere butikker både online og IRL er begyndt at udvide Black Friday, så de f.eks. kører med Black Week tilbud på kjoler og dametøj. Eller kører med Black Friday-priser i hele november. På den måde kan du være klar til at slå til, så snart tilbuddene træder i kraft. Derved går du ikke glip af de bedste Black Friday kjole tilbud. Eller hvad du nu er på jagt efter af dametøj.
  11. Tjek de webshoppens troværdighed – Det er også en god ide at tjekke de forskellige webshops troværdighed i god tid før Black Friday. På den måde undgår du at købe i en webshop, der er bygget til at snyde dig på Black Friday. For nettets svindlere ved, at folk ofte har paraderne nede i og op til Black Friday – fordi de bare vil skynde sig at grabbe de gode tilbud, før de er udsolgt. Hvordan du laver det tjek, kommer vi tilbage til senere i guiden.
  12. Hold fokus – Når du shopper på Black Friday, kan det være let at blive overvældet af de mange tilbud. Hold dig til din indkøbsliste for at undgå impulskøb. Og undgå at falde for annoncer på overraskende billige tilbud, som dukker op i din strøm på de sociale medier netop på denne store indkøbsdag. For de har oftest en anden og mere kedelig overraskelse i baghånden.
     

Ved at følge denne fremgangsmåde kan du effektivt planlægge dine Black Friday indkøb og sikre, at du får mest muligt ud af de gode tilbud. Samt undgå de webshops, som kun er sat i søen for at franarre dig dine penge med knaldtilbud, der er skal lokke dig til at træffe en hurtig og uovervejet beslutning.

 

Sådan udgår du at shoppe i en svindlerwebshop på Black Friday

Som allerede nævnt, dukker der oftest nye og hidtil ukendte webshops op i tiden omkring Black Friday, som udelukkende et bygget til at tage dig ved næsen. Eller gamle webshops genopstår på mirakuløs vis, fordi svindlere har købt deres domæne (webadresse), da det blev ledig. Og har bygget en webshop, der ligner den, der før havde til huse på webadressen.

Fælles for svindlerbutikkerne er, at de oftest kører med vanvittigt gode tilbud til latterligt lave priser. Og det virker utroligt godt for dem. For vi har jo alle sammen en forventning om, at der netop på Black Friday dukker helt sindssygt lave priser op. Fordi konkurrencen er ekstra hård denne dag.

 

Shop sikkert hos udvalgte danske webshops

Vil du undgå at falde i den fælde, kan du med fordel scrolle tilbage til tilbudsoversigten øverst på siden. Her finder du udelukkende Black Friday kjole tilbud fra udvalgte danske webshops.

De er udvalgt på baggrund af en høj score på TrustPilot, mange gode kundeanmeldelser, og parametre som f.eks. hurtig leveringstid, god kundeservice og hurtige og nemme procedurer for ombytning og returnering.

Så holder du dig til de Black Friday tilbud på dametøj og kjoler, som du finder i listen, bliver du ikke snydt.

 

6 tjekpunkter, der fælder svindlerwebshops på Black Friday

Skulle de webshops, vi har udvalgt, ikke have lige præcis det, du er på jagt efter? Og finder du det i en webshop, du aldrig har handlet i før? Så kan du med fordel tjekke webshoppens troværdighed, ved at:

  1. Holde prisniveauet op mod det, du kender: Netop fordi du allerede har undersøgt prisniveauet på det tøj, du skal have, har du en bedre chance for at spotte de tilbud, der er for gode til at være rigtige. Så start altid med at holde prisniveauet i webshoppen op mod det, du har fundet frem til. Og ligger det urealistisk langt under normalniveauet, bør du være ekstra på vagt.
  2. Læse hvad de skriver, og bedømme webshoppens design: Svindlerwebshops er oftest bygget langt fra Danmark med hjælp fra forskellige oversættelsestjenester og ChatGPT. Derfor kan påfaldende stavefejl og underlige formuleringer i det, der står på siden, være et faresignal. På samme måde kan webdesignet afsløre en svindlerwebshop. Fordi den typisk er designet efter andre designtraditioner, end vi er vant til herhjemme.
  3. Slå webshoppen eller firmaet bag op i CVR-registeret. Her kan du se, hvem der står bag webshoppen, hvor længe den har eksisteret, og hente de seneste års regnskabstal (hvis det er et ApS eller et A/S).
  4. Tjekke op på webshoppens e-mærke. Skilter webshoppen med, at den er e-mærket? Så vil du oftest kunne se det bagvedliggende certifikat på e-mærkets hjemmeside ved at klikke på e-mærket-logoet på webshoppen. Du bør også kunne slå webshoppen op her, hvis det ikke virker at klikke på e-mærket-logoet.
  5. Ringe op til webshoppens kundeservice. En seriøs webshop tilbyder alle former for kundeservice – både som chat, på mail og via telefonen. Derfor bør du kunne finde et telefonnummer på kundeservice på webshoppens hjemmeside. Ring til nummeret, for at se, om nummeret rent faktisk virker, om telefonen bliver taget, og hvad de siger, når de tager røret.
  6. Tjekke, at webshoppen kører med https://: En seriøs webshop sørger for, at alt kommunikation mellem dig og webshoppen foregår på en sikker, krypteret forbindelsen – også når du skal betale. Så hold øje med, at webshoppens webadresse starter med https://. Og at der stadig står https:// i webadressen, når du går i gang med at betale for dine indkøb.
     

Bruger du disse nedslagspunkter til at tjekke op på webshoppens troværdighed, vil du oftest kunne spotte, om du har fat i en fuskerwebshop. Eller der er tale om en sikker og seriøs forretning.

 

Så er det din tur til at handle Black Friday kjole tilbud

Black Friday er den perfekte dag til at opdatere din garderobe. Med store besparelser, eksklusive tilbud og muligheden for at planlægge og indkøbe alle sæsonens outfits på én gang, er det en smart og økonomisk beslutning at shoppe Black Friday tilbud på kjoler.

Forbereder du dig godt, laver en liste, og slår til, når tilbuddene starter, er du sikker på at få mest muligt ud af årets største shoppingdag. Og holder du dig til de Black Friday kjole tilbud, du finder i oversigten øverst på siden, er du sikker på, at du ikke bliver snydt.

Så rul op, og start din jagt på de bedste Black Friday tilbud på kjoler hos udvalgte danske webshops med en høj score på TrustPilot – og hurtig levering og god kundeservice.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne