Black Friday blue light briller tilbud 2024

Et godt Black Friday blue light brille tilbud kan blive din genvej til en bedre nattesøvn og et farvel til tørre øjne og hovedpine, når du ser på en skærm – hvad end det er computerskærmen på jobbet eller storskærmen derhjemme. Tjek de mange gode Black Friday tilbud på blue light briller i oversigten nedenfor – og læs mere i guiden nederst på siden om fordelene ved at bruge blue light briller. Samt hvordan du sikrer dig, at du ikke får valgt et Black Friday blue light briller tilbud i en webshop, som er oprettet for at narre dig på Black Friday.

Butikker med gode Black Friday tilbud på blue light briller

Årets bedste Black Friday tilbud på blue light briller

Excec blue light brille

Tilbud
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

Flexibel Anti Blue Light Briller...

Tilbud
Original price was: 59,00 kr..Current price is: 39,00 kr..

Freestyler blue light brille

Tilbud
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

Ikon blue light brille

Tilbud
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Kids Blue Light - Sort - Preloved

Tilbud
Original price was: 348,00 kr..Current price is: 248,00 kr..

Moderna blue light brille

Tilbud
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Princeton Blue Light - Lys Grå T...

Tilbud
Original price was: 748,00 kr..Current price is: 648,00 kr..

Princeton Blue Light - Lyserød T...

Tilbud
Original price was: 748,00 kr..Current price is: 648,00 kr..

Princeton Blue Light - Mat Sort ...

Tilbud
Original price was: 548,00 kr..Current price is: 448,00 kr..

Princeton Blue Light - Sort - Pr...

Tilbud
Original price was: 748,00 kr..Current price is: 648,00 kr..

Princeton Blue Light - Transpare...

Tilbud
Original price was: 748,00 kr..Current price is: 648,00 kr..

Round Blue Light Brille - Alm. S...

Tilbud
Original price was: 748,00 kr..Current price is: 648,00 kr..

Round Blue Light Brille - Lys Gr...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 398,00 kr..

Round Blue Light Brille - Lyserø...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 398,00 kr..

Round Blue Light Brille - Transp...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 398,00 kr..

Sky Blue Light Brille - Grå Tran...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 448,00 kr..

Sky Blue Light Brille - Lyserød ...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 448,00 kr..

Sky Blue Light Brille - Petroleu...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 448,00 kr..

Sky Blue Light Brille - Sort - N...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 448,00 kr..

Sky Blue Light Brille - Transpar...

Tilbud
Original price was: 498,00 kr..Current price is: 448,00 kr..
Black Friday blue light briller tilbud

Guiden til at finde de bedste Black Friday blue light briller tilbud

Har du svært ved at falde i søvn, når du kommer i seng om aftenen?

Eller døjer du meget med tørre øjne. Eller får du uforklarlige hovedpiner midt på arbejdsdagen, eller når du slapper af foran ”fjerneren” derhjemme om aftenen?

Så kan et godt Black Friday blue light briller tilbud blive din genvej til at falde i søvn, så snart hovedet rammer puden. Og slippe af med irriterede, tørre øjne og ondt i hovedet uden grund.

For dine gener skyldes højst sandsynligvis alt for høj og unaturlig eksponering overfor det den blå del af spektret i det lys, du ser på i løbet af dagen og aftenen. Det er kendt for at have en højere energi sammenlignet med andre farver i det synlige spektrum. Og påvirker kroppens produktion af melatonin – det hormon, som regulerer vores søvn.

 

Blue light briller reducerer det skadelige blå lys

Med et sæt såkaldte blue light briller, kan du reducere den skadelige blå del af lysspektret, så du undgår netop de gener, som du døjer med. Vel at mærke uden at der sker den samme gullige misfarvning af det, du ser på, som du kender fra mobiltelefonen eller computeren, når den slår over på nattilstand.

Samtidig filtrerer blue light briller den blå del af lysspektret fra i det lys, der kommer fra LED-pærer og fluorescerende lyskilder som f.eks. lysstofrør. For computer- og tv-skærme er ikke den eneste kilde til blåt lys. Moderne belysning indeholder de samme ”farlige” blå dele af lyset.

Blue light briller kan fås både med og uden styrke. Nogle modeller har også den svagt gullige eller ravfarvede nuance, du kender fra nattilstand på skærme. Mens andre er klare, men stadig effektive til at reducere mængden af blåt lys, der når øjnene.

 

Sådan finder du et godt Black Friday blue light briller tilbud

Døjer du med at falde i søvn og sove ordentligt om natten? Eller med tørre øjne og pludselige hovedpiner. Så er Black Friday en oplagt mulighed for at finde et par blue light briller til en overkommelig pris.

Men at finde et godt Black Friday tilbud på blue light briller kræver lidt forberedelse og en god, strategisk planlægning, hvis du vil sikre dig en god og tryg handel. Og undgå at blive snydt.

Derfor er det en god ide at starte i god tid før Black Friday med at finde de blue light briller, du vil have. Og de webshops, som du er tryg ved at købe dem i. Her kan du med fordel gå frem efter denne strategi:

  1. Research: Start med at undersøge forskellige mærker og typer af blue light briller. Læs anmeldelser og sammenlign funktioner for at finde ud af, hvilke modeller der passer bedst til dine behov.
  2. Tjek webshoppens troværdighed: Typisk vil du handle på en webshop på Black Friday. Så når du alligevel er i gang med at finde blue light briller, så tjek webshoppens troværdighed. Det får du et par tip til lidt senere i guiden.
  3. Lokale butikker: Tjek også lokale optikere eller butikker, som du ved typisk tilbyder Black Friday rabatter. Så kan du få fat i dine blue light briller med det samme, og skal ikke gå og vente på din pakke.
  4. Prisovervågning: Noter de almindelige priser på de blue light briller, du er interesseret i. Så kan du genkende et ægte tilbud, når Black Friday kommer.
  5. Sammenligningstjenester: Brug prissammenligningssider som Pricerunner, Kelkoo eller PricePusher til at finde ud af, hvilke butikker der tilbyder de bedste priser.
  6. Nyhedsbreve: Tilmeld dig nyhedsbreve fra de butikker eller brands, du er interesseret i. Ofte sender de eksklusive tilbud ud eller giver tidlig adgang til Black Friday salg til deres abonnenter.
  7. Overvåg de sociale medier: Det er også en god ide at begynde af følge dine foretrukne mærker og forhandlere på de sociale medier. Mange virksomheder annoncerer deres bedste Black Friday tilbud på platforme som Facebook, Instagram og Twitter.
  8. Lav en ønskeliste: Opret en prioriteret ønskeliste over de blue light briller, du overvejer. Og for hver brille lister du de tre webshops, som du er mest tryg ved at købe dem i.
  9. Black Friday eller Black Week: Hold øje med, hvorvidt dine foretrukne mærker eller webshops afholder Black Friday eller Black Week. Så kan du være forberedt på at handle på det rigtige tidspunkt for at undgå, at de bedste tilbud bliver udsolgt, før du når at købe dem.
  10. Vær klar til at handle på dagen: Vær klar på dagen til at købe det bedste Black Friday tilbud på blue light briller. Start med din førsteprioritet – og har de udsolgt, så gå videre frem efter din liste. Undlad at falde for billige tilbud på blue light briller, som dukker op på selve dagen. Det er svindlernes foretrukne måde at narre folk på.
     

Følger du denne strategi – uanset om du skal handle blue light briller eller andre varer – er du bedst muligt klædt på til at få fat i det bedste tilbud på Black Friday.

 

Sådan undgår du at blive snydt på Black Friday

Som allerede nævnt er Black Friday ikke kun en højtidsdag for webshops og forretninger. Også svindlerne på nettet har en fest. For de ved, at folk er ekstra nemme at narre. Fordi de oftest skal købe mange forskellige ting, og derfor ikke har tid til at tjekke de webshops, de handler i nær så grundigt, som de (forhåbentligt) plejer.

Derfor opretter svindlerne tit falske webshops, som udelukkende går efter at få folk til at slå til på et urealistisk lavt Black Friday blue light briller tilbud, der er alt, alt, alt for godt til at være sandt.

Vil du være sikker på, ikke at komme til at handle i en svindlerwebshop, kan du med fordel holde dig til at handle hos de webshops, du finder i oversigten ovenfor. Det er velrenommerede, danske webshops, som vi har udvalgt baseret på gode kundeanmeldelser på TrustPilot. Og som vi ved, har en god kundeservice, hurtig levering og er gode og hurtige til at håndtere eventuelle reklamationer og retursager.

Har de ikke lige præcis de blue light briller, du er faldet for, bør du som minimum altid tjekke disse punkter, før du vælger at handle i en anden webshop:

  • Webshoppens kontaktoplysninger: Hvis en webshop ikke har klare og tilgængelige kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer eller e-mail, kan det være et advarselstegn. Seriøse webshops sørger altid for at have tydelige kontaktmuligheder, så kunderne kan få hjælp og support. Ring eventuelt til webshoppens telefonnummer, og hør om der er nogen, der tager telefonen – og hvad de siger.
  • Tjek webshoppens anmeldelser: Tjek anmeldelser fra andre kunder på sider som Trustpilot, Google Reviews eller de sociale medier. Hvis en webshop har mange dårlige anmeldelser eller ingen anmeldelser overhovedet, kan det indikere problemer med kundeservice, produktkvalitet eller levering. Eller ægtheden af webshoppen.
  • Hold prisniveauet op mod de priser, du kender: Hvis priserne virker for gode til at være sande, er de det sandsynligvis også. Ekstremt lave priser kan være et tegn på falske varer, dårlig kvalitet eller en svindelbutik, der forsøger at lokke kunder til. Brug din viden om prisniveauet på blue light briller, og brug den til at træffe en sikker beslutning.
  • Tjek design og tekst på webshoppen: Hæderlige webshops har typisk et pænt og brugervenligt design. Og har tekster, der er korrekturlæst og nem at læse. En webshop med et rodet layout, mange stavefejl eller underlige formuleringer kan være et tegn på, at webshoppen ikke er helt fin i kanten.
  • Hold øje med webadressen: Kontroller, om webshoppen bruger en sikker forbindelse (HTTPS) ved at se efter en hængelås i adresselinjen på din browser. En sikker forbindelse beskytter dine betalingsoplysninger. Hvis en webshop kun bruger HTTP, kan dine data være udsatte for tyveri.
  • Hold øje med e-mærket og tjek det: Har webshoppen et e-mærke? Det er ingen garanti for, at den rent faktisk er tilmeldt ordningen. Du er nødt til at tjekke det på dk. Prøv evt. at klikke på e-mærket-logoet. Er webshoppen legitim, havner du på dens profilside på e-mærkets hjemmeside, hvor du kan se webshoppens certifikat.
     

Ser disse seks punkter troværdige ud, er der stor sandsynlighed for, at webshoppen er et trygt valg på Black Friday – og resten af året.

 

Hvordan påvirker blåt lys vores søvn?

Vil du vide mere om, hvad den blå del af lysspektret gør ved din nattesøvn og dine øjne? Så kan du med fordel læse videre her. Her får du nemlig forklaringen på, hvorfor det er en god idé at slå til på et godt Black Friday blue light briller tilbud.

For blåt lys påvirker vores søvn ved at forstyrre kroppens naturlige døgnrytme, også kendt som den cirkadiske rytme. Den bruger nemlig mængden af blåt lys i dagslyset til at afgøre, om det er dag eller nat. Det medfører:

  • Hæmning af melatoninproduktion: Blåt lys hæmmer produktionen af melatonin. Det er det hormon, der spiller en central rolle i reguleringen af din søvn. Melatoninproduktionen øges naturligt om aftenen for at gøre dig træt, og gøre kroppen klar til søvn. Når vi udsættes for blåt lys, især fra skærme og LED-lyskilder, sænkes udviklingen af melatonin. Det gør det sværere at falde i søvn.
  • Øget friskhed og opmærksomhed: Blåt lys har en stimulerende effekt på hjernen, hvilket gør dig mere frisk og opmærksom. Det kan være fordelagtigt om dagen, men om aftenen kan det forhindre kroppen i at slappe af og forberede sig på søvn.
  • Forstyrrelse af døgnrytmen: Vores døgnrytme er tilpasset det naturlige lys i løbet af døgnet. Det sikrer, at vi er vågne og aktive om dagen og søvnige om natten. Eksponering for blåt lys om aftenen kan narre kroppen til at tro, at det stadig er dag. Derfor får du sværere ved at falde i søvn. Det kan føre til såkaldt ”forsinket søvnfase syndrome”. Her falder du i søvn senere, og vågner derfor også naturligt senere end ønsket. Det er derfor, du føler dig så ekstremt træt, når vækkeuret ringer.
  • Reduceret søvnkvalitet: Selv når du falder i søvn efter eksponering for blåt lys, kan søvnkvaliteten blive påvirket. Studier har vist, at blåt lys kan reducere mængden af REM-søvn. Det er den vigtige fase af søvncyklussen, hvor drømmene opstår, og hjernen bearbejder dagens information og minder. Reduceret REM-søvn kan føre til træthed og koncentrationsbesvær næste dag.
     

For at minimere de negative effekter af blåt lys på søvnen, kan du med fordel tage følgende forholdsregler:

  • Begræns skærmtid før sengetid: Forsøg at undgå skærme mindst en time før sengetid.
  • Brug af nattilstand eller blålysfilter: Aktiver nattilstand på dine enheder for at reducere eksponeringen for blåt lys om aftenen.
  • Oprethold en regelmæssig søvnrytme: Gå i seng og vågn op på samme tid hver dag for at hjælpe med at regulere din døgnrytme.
  • Eksponering for naturligt lys: Få masser af dagslys om dagen for at styrke din naturlige døgnrytme og forbedre nattesøvnen.
  • Og brug af blue light briller: Så du får reduceret blåt lys og beskyttet dine øjne – ikke kun om aftenen. Men hele dagen igennem.
     

Ved at tage disse forholdsregler kan du effektivt reducere de negative virkninger af blåt lys på søvnmønstret og forbedre din overordnede søvnkvalitet.

 

Hvorfor er blåt lys irriterende for øjnene?

Men det er ikke kun din nattesøvn, der kan have glæde af et Black Friday tilbud på blue light briller. Blåt lys er også irriterende for øjnene af flere andre grunde. Og kan medføre flere forskellige gener, som påvirker både synskomfort og sundhed. Her er en uddybning af, hvorfor blåt lys er problematisk, og hvilke gener det kan forårsage:

  • Høj energi: Blåt lys har kortere bølgelængder på mellem 400 og 495 nanometer og højere energi end andre farvenuancer i det synlige spektrum. Det høje energiniveau gør det ekstra anstrengende for øjnene, især ved længerevarende eksponering.
  • Spredning og blænding: Blåt lys spreder sig lettere end andre lysfarver. Det kan blænde og reducere kontrasten i synsfeltet. Hvilket kan gøre det sværere at fokusere – særligt ved brug af digitale enheder som mobiltelefoner, computere, tablets og storskærme.
  • Digital øjenbelastning: Langvarig eksponering for blåt lys fra skærme kan bidrage til en digital øjenbelastning, der også er kendt som ”computer vision syndrome”. Symptomer på digital øjenbelastning inkluderer øjentræthed, tørre øjne, hovedpine, sløret syn og nakkesmerter. Disse symptomer opstår ofte på grund af den konstante fokusering og nærarbejde på skærme kombineret med det høje niveau af blåt lys.
  • Forstyrrelse af synsceller: Nogle studier har antydet, at langvarig eksponering for blåt lys kan skade de lysfølsomme celler i nethinden. Det kan øge risikoen for aldersrelateret makuladegeneration (AMD). Det kaldes også for ”uklart centralsyn” på dansk. Det gør det vanskeligt at læse tekster og genkende ansigter. Selvom der stadig er behov for mere forskning på dette område, synes forskerne at være overbeviste om, at det blå lys kan have skadelige langsigtede effekter på øjensundheden.
  • Tørre øjne: Når vi bruger digitale enheder, blinker vi ofte mindre hyppigt. Det reducerede blinkemønster kombineret med eksponering for blåt lys kan føre til tørre og irriterede øjne. Tørre øjne kan være ubehagelige, og kan forårsage svie, rødme og en sandkornsfølelse i øjnene.
     

For at afhjælpe gener forårsaget af blåt lys kan du med fordel tage følgende forholdsregler:

  • Brug regelmæssige pauser: Følg 20-20-20-reglen, hvor du tager en 20 sekunders pause hvert 20. minut og ser på noget 20 fod væk (ca. 6 meter) for at reducere øjenbelastning.
  • Brug skærmfiltre og software: Brug skærmfiltre eller software, der reducerer blåt lys, såsom nattilstand eller blue light filter apps på mobiltelefonen.
  • Justér dit arbejdsområde: Sørg for, at arbejdsområdet er godt belyst for at reducere blænding og refleksioner fra skærmen.
  • Blue light briller: Brug blue light briller for at filtrere det blå lys fra skærme og andre digitale enheder. Samt LED- og fluorescerende lyskilder.
  • Øjenfugtighed: Brug kunstige tårer eller øjendråber for at holde øjnene fugtige og reducere tørhed.
     

Ved at tage disse forholdsregler kan du mindske de gener, som blåt lys kan give, og forbedre både din øjenkomfort og synssundhed.

 

Klar til at slå til på et Black Friday blue light briller tilbud?

Nu ved du meget mere både om generne ved den blå del af lysspektret, og hvordan du finder det bedste Black Friday blue light briller tilbud. Og en webshop du kan være tryg ved at handle i.

Næste skridt er at rulle tilbage til oversigten over gode Black Friday tilbud på blue light briller øverst på siden. Her finder du udelukkende tilbud fra danske webshops med høj score på TrustPilot. Og masser af gode kundeanmeldelser.

God jagt på dine nye ”blålysbriller”.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne