Black Friday blækpatroner tilbud 2024

Vil du gerne spare penge på dine printerudskrifter, er et det værd at jagte et godt Black Friday blækpatroner tilbud hos de webshops på nettet, der sælger toner- og printerpatroner. Se udvalget af gode Black Friday tilbud på printerpatroner i oversigten nedenfor. Og få en klar strategi til at forberede dig på at købe blæk og toner til din printer i guiden nederst på siden. Og få vores bedste tips til, hvordan du undgår at blive snydt af fup-webshops på Black Friday.

Butikker med gode Black Friday tilbud på blækpatroner og printerpatroner

Årets bedste Black Friday tilbud på blækpatroner

Canon PG-512 / CL-513 - 1 x Sort...

Tilbud
265,00 kr.

Epson 29XL - 4 farver BK-C-M-Y -...

Tilbud
104,00 kr.

Epson 79XL gul printerpatron 3.8...

Tilbud
58,00 kr.

Epson 79XL sort printerpatron 3....

Tilbud
50,00 kr.

HP 88XL - 4 farver BK-C-M-Y - Ko...

Tilbud
106,00 kr.

Rabat sæt! Brother LC123 - 4 x B...

Tilbud
176,00 kr.

Rabat sæt! Brother LC1240 - 4 x ...

Tilbud
113,00 kr.

Rabat sæt! Brother LC1280XL - 4 ...

Tilbud
166,00 kr.

Rabat sæt! Brother LC223 - 4 x B...

Tilbud
167,00 kr.

Rabat sæt! Brother LC980 - 8 x B...

Tilbud
175,00 kr.

Rabat sæt! Brother TN230 - 2 x B...

Tilbud
414,00 kr.

Rabat sæt! Brother TN243 - 2 x B...

Tilbud
505,00 kr.

Rabat sæt! Brother TN247 2 x BK ...

Tilbud
702,00 kr.

Rabat sæt! Brother TN325 - 2 x B...

Tilbud
504,00 kr.

Rabat sæt! Brother TN326 - 2 x B...

Tilbud
556,00 kr.

Rabat sæt! Canon PG-510 / CL-511...

Tilbud
310,00 kr.

Rabat sæt! Canon PG-510 / CL-511...

Tilbud
715,00 kr.

Rabat sæt! Canon PG-512 / CL-513...

Tilbud
715,00 kr.

Rabat sæt! Canon PG-540XL / CL-5...

Tilbud
325,00 kr.

Rabat sæt! Epson 16XL - 2 x 4 fa...

Tilbud
148,00 kr.
Black Friday blækpatroner tilbud

Guiden til at finde de gode Black Friday blækpatroner tilbud

 

Har du regnet på, hvad det koster dig at skrive noget ud på din printer?

Så har du allerede fået svaret på, hvorfor det er værd at rende efter et godt Black Friday blækpatroner tilbud på årets store forbrugsdag. For printerpatroner er dyre i indkøb i forhold til, hvor mange udskrifter, du kan få ud af dem. Så kan du finde de samme toner- eller printerpatroner til en billig pris på Black Friday hos en webshop, du kan stole på, kan du effektivt skære stykprisen ned på hver eneste side, du skriver ud.

 

Hvilke printerpatroner skal du vælge?

Men det er ikke kun ved at finde et godt Black Friday tilbud på printerpatroner, du kan sænke prisen på dine udskrifter. For du kender sikkert allerede det mest udbredte trick til at skære prisen ned på dine udskrifter? Nemlig ved at købe såkaldte kompatible – eller i praksis uoriginale – blækpatroner til din printer. De er væsentligt billigere end de originale printerpatroner, som sælges af din printerproducent.

Ja, faktisk er hele forretningskonceptet omkring printere bygget på, at producenterne sælger printeren til noget nær kostpris. Og så tjener pengene hjem på at sælge blækpatroner og andre forbrugsstoffer til printeren hen over printerens levetid. Det har samtidig den fordel for producenten, at de sikrer sig en fast omsætning, uden at skulle være afhængige af at sælge nye printere hele tiden.

Men også de kompatible blækpatroner sælges til en endnu billigere pris på Black Friday. Så selv om du allerede opnår en besparelse ved at købe kompatible patroner, bliver besparelsen endnu større, hvis du venter med at købe dem, til de kommer på tilbud på Black Friday – eller Black Week.

Sidst i guiden graver vi et spadestik dybere i fordelene og ulemperne ved at vælge kompatible versus originale printerpatroner. For det er ikke helt så sort/hvidt, som det lyder.

 

Sådan finder du det bedste Black Friday tilbud på printerpatroner

Men hvordan du finder det bedste Black Friday blækpatroner tilbud for dig. For netop på Black Friday er der god grund til at være på vagt.

Derfor er det en god ide at forberede dig i god tid før Black Friday, så du er helt sikker på, at du får:

  • Bestilt de rigtige printerpatroner.
  • Fundet det billigste sted at handle.
  • Købt hos en pålidelig webshop.
     

Det kræver en struktureret handlingsplan – som du i praksis også kan bruge til alle de andre produkter, du jagter Black Friday tilbud på. Den får du her:

 

Identificér de rigtige printerpatroner

Først skridt er at finde frem til, hvilke toner- eller blækpatroner din printer anvender – hvis du da ikke allerede ved det. Og hvad de helt præcist har for et produktnummer. Samt hvor mange patroner der hører til et sæt.

Det gør du sådan her:

  1. Find den rigtige modelbetegnelse på printeren: Tjek printerens forside eller bagside for at finde den rigtige modelbetegnelse. Det står normalt på en etiket. Her er det vigtigt, at du får noteret alle tal og bogstaver med efter modelnavnet.
  2. Tjek producentens hjemmeside: Slå derefter modellen op på producentens hjemmeside. Her vil der oftest være en særlig sektion på printerens produktside, der oplyser, hvilke forbrugsvarer der hører til den pågældende model. Notér betegnelserne ned på blækpatronerne, så du har dem klar, til du skal bestille.
  3. Undersøg alternativerne: De fleste forhandlere af kompatible printerpatroner giver dig mulighed for at slå din printermodel op på samme måde som hos producenten. Men her er det ikke de originale patroner, du får vist. Det er de kompatible. De bedste af forhandlerne angiver dog også de originale modelbetegnelser på patronerne, så du kan være sikker på, at du får valgt de rigtige.
  4. Dobbelttjek modelbetegnelserne på både printer og patroner: Før du lægger blækpatronerne i kurven, er det en god ide at dobbelttjekke modelbetegnelserne på både printermodellen og hver af blækpatronerne. Ellers skal de bare byttes, når du får dem hjem, og du opdager, at de ikke passer.

 

Vær sikker på, at du har fundet den bedste pris

Men hvordan sikrer du dig, at du har fundet den billigste pris på printerpatroner, der ikke er for billig til at være sand?

Her kan du med fordel:

  • Bruge prissammenligningswebsites: Tjek priserne på de printerpatroner, du skal bruge hos prissammenligningstjenester som f.eks. Pricerunner, Kelkoo eller PricePusher. Det giver dig en indikation af, hvad prisniveauet er – og hvilke webshops der typisk er henholdsvis billigst og dyrest at handle i.
  • Tilmelde dig nyhedsbreve: Mange online butikker tilbyder rabatter og tilbud til modtagerne af deres nyhedsbreve. Og offentliggør oftest deres Black Friday blækpatroner tilbud i god tid før selve dagen.
  • Kontrollere produktets ægthed: Skilter webshoppen med, at de kun sælger originale printerpatroner, er det vigtigt, at du tjekker op på, om det er tilfældet. Sørg for, at produktbeskrivelsen tydeligt angiver de helt rigtige serienumre, og at der er original emballage på billedet af printerpatronerne. Og et tydeligt logo fra producenten.
  • Undgå mistænkeligt lave priser: Finder du webshops, hvor prisen er betydeligt lavere end gennemsnitsprisen på markedet, bør du være på vagt. Ekstremt lave priser kan være et tegn på falske eller defekte produkter. Eller en webshop, der er bygget med det formål at snyde dig.
  • Tjek sætpris og mængderabatter: Typisk er det altid billigere at købe et helt sæt toner- eller printerpatroner til din farveprinter. Altså et sæt med alle de patroner, du skal bruge for at udskrive farvebilleder. Der er tit også gode mængderabatter at hente, ved at købe flere eksemplarer af den samme printerpatron.
  • Tilbyder webshoppen prisgaranti: Nogle webshops tilbyder også prisgaranti på deres printerpatroner. Det betyder, at de matcher prisen fra en konkurrent, hvis du kan finde den samme vare solgt på de samme vilkår til en billigere pris. BEMÆRK: Prisgarantien kan være ude af kraft på Black Friday blækpatroner tilbud.

 

Sådan tjekker du webshoppens pålidelighed

Selv om prisniveauet ligger i nærheden af markedsprisen for dine printerpatroner, og produkterne ser ud til at være i orden, kan du godt have fået fat i en fuskerwebshop. Som måske endda er oprettet specifikt til at snyde dig, når du stresser over at fange de bedste tilbud på Black Friday.

Vil du undgå den slags webshops, kan du rulle tilbage til oversigten øverst på siden, og vælge mellem de Black Friday blækpatroner tilbud, du finder der. Det er webshops, som vi har udvalgt specifikt baseret på deres score på TrustPilot og de kundeanmeldelser, vi har læst.

Så vælger du webshops fra listen ovenfor, er du sikker på at få en god kundeoplevelse, dine varer hurtigt leveret og er sikrer at den danske købelov gælder for dit køb. Og at du nemt kan få ombyttet eller returnere forkerte printerpatroner.

Har disse webshops ikke de printerpatroner, du skal bruge? Så kan du med fordel anvende denne tjekliste, når du tjekker pålideligheden af de webshops, som du finder dine toner- og blækpatroner hos:

  • Tjek webshoppens firmaoplysninger: Slå webshoppen – eller firmaet bag – op på dk. Her kan du se, hvem der ejer webshoppen, hvor længe firmaet og webshoppen har eksisteret, og hente de seneste årsregnskaber fra webshoppen.
  • Tjek webshoppens kontaktoplysninger: Undersøg webshoppens kontaktoplysninger – og særligt om de har et telefonnummer. Har de det, ringer du til nummeret, og ser hvad der sker. Eksisterer nummeret? Bliver telefonen taget, når du ringer? Og hvad siger de?
  • Tjek webshoppen på TrustPilot: Det er også en god ide at tjekke, hvilken score webshoppen har på TrustPilot. Og hvordan bedømmelserne fordeler sig fra 1 til 5 stjerner. Læs også en række af de anmeldelser, der er. Både de gode og de dårlige. Og beslut dig ud fra det om, hvorvidt du tør stole på webshoppen.
  • Tjek webshoppens handelsbetingelser: Tilbyder webshoppen f.eks. de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret på købet? Og ligner handelsbetingelserne generelt dem, du kan finde på andre webshops?
  • Tjek webshoppens sikkerhed: Tjek om webshoppen anvender https:// i webadressen i adresselinjen på din browser. Det indikerer, at al kommunikation mellem dig og webshoppen foregår på en krypteret forbindelse. Undersøg også, hvilke betalingsmuligheder webshoppen tilbyder. Og vælg altid at betale med et betalingskort. Eller ved hjælp af MobilePay.
  • Tjek webshoppens returpolitik: Virker webshoppen pålidelig? Så bør du for en sikkerheds skyld lige tjekke op på, om den har en god returpolitik, hvis du får valgt de forkerte patroner ved et uheld. Eller de ikke fungerer korrekt. Tjek også, hvorvidt du stadig kan returnere printerpatroner, du har fået åbnet for, før du opdagede, de var forkerte.
     

Kan du sætte flueben ud for disse 6 tjekpunkter, er der en stor sandsynlighed for, at du har fundet en pålidelig webshop.

 

Originale eller kompatible printerpatroner – hvad skal jeg vælge?

Er du stadig i tvivl om du skal vælge et Black Friday blækpatroner tilbud på originale eller kompatible toner- eller blækpatroner til din printer? For oftest vil der stadig være en stor prisforskel mellem de to produkter. Også selv om de er på tilbud.

Samtidig kan det være svært at blive klog på, hvad du skal tro. For der bliver sagt og fortalt meget om begge typer printerpatroner – afhængig af, om du lytter på printerproducenten, som sælger originale printerpatroner. Eller de webshops som har specialiseret sig i at sælge uoriginale eller kompatible (det lyder lidt pænere) printerpatroner.

Udfordringen er, at begge parter både siger noget, der er korrekt og fuldstændigt forkert om de respektive produkter. Så er du forvirret, forstår vi dig godt.

Generelt forholder det sig dog sådan, at forskellen mellem kompatible og originale printerpatroner primært ligger i deres oprindelse, kvalitet, pris og garanti. Her gælder det at:

 

Originale printerpatroner

Det kan du regne med, når det kommer til originale printerpatroner:

  1. Producent: Disse patroner er fremstillet af den samme producent, som har lavet din printer. For eksempel vil en original HP-printerpatron være fremstillet af HP.
  2. Kvalitet: Originale patroner er designet til at fungere perfekt med din specifikke printermodel. Dette sikrer høj kvalitet af udskrifter og minimalt risiko for kompatibilitetsproblemer. Samt minimerer slid på printeren og printerhovedet.
  3. Garanti: Brug af originale patroner sikrer, at din printers garanti forbliver intakt. Printerproducenter anbefaler ofte brug af deres egne patroner for at undgå problemer.
  4. Pris: Originale printerpatroner er typisk dyrere end kompatible patroner. Dette begrundes med, at producenterne investerer i forskning, udvikling og kvalitetssikring, som sikrer dig den bedste udskrift og oplevelse med din printer.
  5. Support: Originale patroner kommer med fuld support fra producenten. Og eventuelle problemer relateret til patronerne kan normalt håndteres gennem producentens kundeservice.

 

Kompatible printerpatroner

Når det kommer til kompatible eller uoriginale blækpatroner, gælder det at:

  1. Producent: Disse patroner er fremstillet af tredjepartsvirksomheder og ikke af printerens oprindelige producent. I nogle få, ekstreme tilfælde produceres de kompatible printerpatroner hos samme firma, som laver de originale. Men der går som regel ikke længe, før printerproducenten får det stoppet. Eller vælger en anden leverandør.
  2. Kvalitet: Kvaliteten kan variere afhængigt af producenten. Nogle kompatible patroner leverer stort set samme kvalitet som originale, mens andre er mindre pålidelige.
  3. Garanti: Brug af kompatible patroner kan nogle gange påvirke din printers garanti. Det er vigtigt at læse garantibetingelserne nøje.
  4. Pris: Kompatible patroner er generelt billigere end originale. Det giver dig betydelige besparelser, især hvis du printer meget. Men kan også forkorte levetiden på din printer, hvis du er uheldig at få valgt et kompatibelt produkt i en dårlig kvalitet.
  5. Support: Tilgængeligheden kan variere. Nogle tredjepartsproducenter tilbyder god kundeservice og garanti, mens andre kan være mere begrænsede. Handler du i danske webshops, er du som minimum sikret efter købelovens regler.
     

HUSK OGSÅ at tjekke, om printerens firmware forhindrer, at du kan bruge kompatible printerpatroner. Nogle printerproducenter sikrer sig mod dette, ved at indsætte en lille RFID-chip i deres originale printerpatroner med en hemmelig kode. Eller tjekker det på andre måder.

 

Er kompatible printerpatroner mere miljøvenlige?

Nogle forhandlere af kompatible printerpatroner fremhæver også, at deres patroner er mere miljøvenlige. Særligt de producenter af kompatible blækpatroner, som genopfylder brugte, originale printerpatroner.

Faktum er dog, at stort set alle verdens printerproducenter har et returprogram, hvor du sender dine brugte toner- og blækpatroner gratis tilbage til producenten. Som så genanvender dem. Enten ved at de indgår som råstoffer til nye printerpatroner. Eller bliver genopfyldt.

Så miljø-argumentet holder ikke.

 

Er originale blækpatroner ikke fyldt helt op?

De fleste forhandlere af kompatible blækpatroner skilter ofte med, at der er væsentligt flere udskrifter i deres printerpatroner i forhold til de originale. Angiveligt fordi printerproducenterne ikke fylder de originale printerpatroner helt op, for hurtigere at kunne få en fortjeneste på printeren over dens samlede levetid.

Det er derfor, producenterne af de kompatible blækpatroner kan klemme flere udskrifter ud af patronerne, selv om de ikke er større end de originale. De fylder dem bare helt op.

Uafhængige test viser dog, at det lige så tit er de kompatible, der ikke er fyldt helt op. Eller af de originale er lige så fyldte med blæk eller toner som de kompatible.

Altså er det heller ikke et argument, du kan være sikker på, er rigtigt for alle typer printerpatroner.

 

Kompatible printerpatroner giver dårligere udskrifter

Uafhængige test afliver også myten om, at kompatible printerpatroner giver dårligere farver end de originale. Eller ikke holder lige så længe, fordi de nemmere falmer, hvis de bliver udsat for sollys.

De bedste kompatible printerpatroner giver lige så gode – og i ekstreme tilfælde ligefrem bedre – udskrifter som de originale.

Så også her, har du ikke noget sikkert bevis for, at den ene eller den anden type printerpatroner er bedst.

 

Det handler om dine prioriteter

Så i den sidste ende afhænger valget mellem kompatible og originale printerpatroner af dine prioriteter:

  • Hvis kvalitet og pålidelighed er vigtigst: Så er originale patroner sandsynligvis det bedste og mest sikre valg.
  • Hvis omkostningerne er vigtigst for dig: Så vil kompatible patroner være mere økonomiske og give dig udskrifter i en tilstrækkelig kvalitet. Særligt hvis du vælger en pålidelig tredjepartsproducent.

 

Tag det dyreste valg, eller prøv dig frem

Det er altid en god idé at læse anmeldelser og undersøge specifikke leverandører af kompatible patroner for at sikre, at du får et produkt, der opfylder dine behov. Udfordringen kan være at finde en uafhængig test af den specifikke leverandør, der har fremstillet dine kompatible farvepatroner. For oftest er de kompatible toner- og printerpatroner No Name-produkter. Eller også shopper forhandlerne rundt, så de altid får den største avance på deres farvepatroner.

Så vil du være sikker på kvaliteten, skal du vælge de dyrere, originale printerpatroner. Men er du frisk på at teste forskellige kompatible patroner af i praksis, for at finde den bedste? Eller er kvaliteten af udskriften knapt så vigtigt? Så sparer du mange penge på dine udskrifter ved at vælge de kompatible printerpatroner.

 

Klar til at finde det bedste Black Friday blækpatroner tilbud?

Sådan. Nu har du både fået en strategi til at sikre dig, at du får købt de rigtige printerpatroner til den bedste pris på et Black Friday tilbud på blækpatroner. Og at du ikke kommer til at købe dem i en webshop, som snyder dig.

Vil du være helt sikker på, at du får en god og tryg handel på årets helt store forbrugsdag? Så rul tilbage til oversigten helt øverst oppe på siden, og vælg en af de pålidelige, danske webshops, som du finder gode Black Friday blækpatroner tilbud fra.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne